(P) Grădina ta: un spațiu de joacă gândit eficient

0

1000x600

Cine a spus că doar copiii se pot juca? Şi noi oamenii mari avem propriul mod de a ne juca, chiar dacă vorbim de o altă ligă.

Pentru noi distracția înseamnă deopotrivă vizionarea unui film la cinema, testarea unui Xbox, dar și pregătirea de o petrecere în propria grădină.

Și cum nu există petrecere fără o gustare și gustare fără o mașină de gătit, cum ar fi să te muți afară și să dirijezi orchestra de aici?

Astfel, pentru ca grădina să se transforme cu adevărat într-un spațiu de joacă pentru oameni mari trebuie să ții seamă de câteva aspecte, astfel încât să beneficiezi de o grădină armonioasă, gândită având în vedere eficiența spațiului.

Ca și în interiorul unei locuințe, spațiul trebuie să fie în aceeași măsură atrăgător, dar și funcțional, un centru de interes pentru ochii privitorului, dar și eficient în ceea ce privește activitățile pe care le realizezi în acestă parte a grădinii.

Și pentru că vara, mai mult ca oricând, preferăm grădina, atât pentru cafeaua de dimineață, cât și pentru friptura fragedă de la cină, un spațiu amenajat inteligent afară, dotat cu toate cele necesare va fi un vis împlinit pentru mulți proprietari de case.

Ori, într-o grădină ideală doar un simplu grătar nu este de ajuns. Din acest motiv nu ar fi rău să te orientezi către un ansamblu ca cel de aici, format din grătar mediu, masă de lucru și masă cu chiuvetă, placat cu piatră naturală nefinisată. Piatra naturală va atrage atenția în orice decor, atât datorită culorilor sale, un joc imperfect extrem de atrăgător, cât și datorită finisajului, ușor poros.

_P2I1811

Totodată, tot la capitolul aspect, trebuie să recunoaștem faptul că pe măsură ce timpul va trece acest finisaj va arăta din ce în ce mai bine, fără să-și piardă din calități.

Astfel, ansamblul conceput de specialiștii de la piatraonline.ro ar putea deveni noul pupitru de unde poți da play la distracție și play la joacă de-a Master Chef-ul, cu atât mai mult cu cât vei reuși să-l instalezi în cel mai potrivit loc din curte. Destul de aproape de locul de relaxare pentru a-ți vedea prietenii și a socializa cu ei (asta dacă nu vor prefera să stea cu tine în această bucătărie de vară) și destul de aproape de intrarea în locuință, în eventualitatea că vei mai avea nevoie de ceva din interior.

Știm cu toții cât de neplăcut este ca atunci când carnea este aproape gata, să-ți dai seama că farfuria pe care voiai să o utilizezi nu este suficient de încăpătoare și trebuie să fugi până în casă după alta.

Cu toate acestea, ai putea evita situații similare, din momentul în care vei alege Ansamblu de Grădină Family, cu atât mai mult cu cât vei dori să-i aduci ca partener de scenă un corp de mobilier potrivit, care să-ți permită dotarea lui cu toate cele trebuincioase într-o bucătărie.

În fond, asta înseamnă să fii eficient, să știi de ce ai nevoie și să le concentrezi pe toate într-o singură zonă, astfel încât totul chiar să devină o joacă de copii.

În plus, cu grătarul potrivit, cu ustensilele și ingredientele preferate poți transforma fiecare seară din săptămână într-una de weekend.

Ansamblul de grădina Family îți oferă un spațiu de lucru complet. Ai totul la îndemână și ești mereu pregătit să le faci pe plac pofticioșilor, de la o banală limonadă cu mentă și până la o delicioasă pizza la foc de lemne.

În plus, cele trei piese placate cu plăci de piatră naturală în tonuri neutre se integrează perfect în oaza ta de relaxare.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply