(P) Gardurile all season care ne scapă de costuri suplimentare

1

Toate anotimpurile vin cu schimbări semnificative, care pot aduce modificări structurii materialelor utilizate la o casă. De aceea, în alegerea acestora trebuie să ținem cont de rezistența materialelor în orice condiții climatice și de modul în care resping efectele negative produse pe termen lung. Pe de-o parte, primăvara și toamna vin cu ploi multe și extinse, iar pe de altă parte, vara și iarna aduc temperaturi extreme, foarte cald sau ger, fenomene care își pot pune amprenta pe aspectul materialelor și funcțiile lor. Același lucru este valabil și în alegerea gardurilor, unul dintre cele mai expuse elemente din cadrul unei case.

În România, gardurile din lemn încă sunt în topul alegerilor proprietarilor, dar acestea sunt și cele mai expuse la condițiile climatice, indiferent de tratamentele aplicate. Însă există un tip de garduri a căror durată de viață depășește câteva decenii, acestea fiind gardurile realizate din șipci metalice.

Datorită faptului că acestea sunt realizate din oțel DX53 dublu prevopsit, beneficiază de protecție sporită cu zinc și strat de vopsea foarte rezistent la încercări mecanice și raze UV, ceea ce le face potrivite atât pentru sezonul de vară, cât și pentru cel de iarnă. Tabla din oțel zincat acoperită cu vopsea multistrat va beneficia de protecție împotriva coroziunii pe o perioadă mare de timp.

Mai mult, proprietarii au costuri zero de întreținere a gardurilor din șipci metalice, ceea ce îi ajută să facă economii și să investească poate într-o mică grădină care să înconjoare gardul. În plus, șipcile metalice vin într-o gamă largă de culori, ceea ce ne oferă posibilitatea de a le înlocui în funcție de sezon, de tendințele cromatice sau de dispoziția în care ne aflăm.

Totodată, dacă ne confruntăm cu o vreme capricioasă și suntem nevoiți să instalăm gardul în condiții de temperatură sau de căldură extremă, ne bucurăm că le putem instala cu ușurință fără ajutorul unui profesionist, al unor instrumente speciale sau pe baza unei expertize existente.

Mai multe tipuri de șipci metalice de gard Wetterbest și gama disponibilă de culori pot fi consultate în catalogul disponibil aici.

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Reparatii frigidere

    Anul asta am si eu in plan sa facem un gard din sipci metalice , vad de ce in ce mai multi vecini care au si sunt foarte multumiti . Cum stau in camp imi trebuie calitatea produsului am sa apelez cu incredere la Wetterbest . Cu respect .

Leave A Reply