(P) Eveniment floral în Sinaia – nu rataţi!

0
www.aadf.ro
www.aadf.ro
ASOCIAŢIA ANTREPRENORILOR DIN DOMENIUL FLORISTIC are deosebita plăcere de a vă invita la un eveniment cu totul special, o demonstrație florală și workshop cu tema ”Tendințe Nunți 2017” conduse de Tamas Mezoffy, campion european în 2016.
Evenimentul are loc pe 15-16 noiembrie 2016, la Hotel Mara din Sinaia și este destinat în primul rând proprietarilor de florării, organizatorilor de evenimente, designer-ilor florari, furnizorilor de flori şi materiale necesare în activitatea de floristică, și nu în ultimul rând iubitorilor de frumos.
www.aadf.ro
www.aadf.ro
Tamas Mezoffy este un designer floral din Ungaria,care a obținut primul său premiu internațional la un concurs tematic pe când avea 15 ani. De atunci el a continuat perfecționarea sa și a artei designului floral fiind recunoscut prin premii anuale obținute la diverse concursuri internaționale. Din dorința de a împărtăși experiența sa cu oamenii din România, va face o demonstrație practică despre cum se pot crea adevărate capodopere din flori și plante, ceea ce va confirma spusele lui Luther Burbank: ”Florile fac tot timpul oamenii mai buni, mai fericiți, mai săritori; ele sunt raze de soare, hrană și remediu pentru suflet”.
www.aadf.ro
www.aadf.ro
De asemenea în cadrul workshop-urilor, cei prezenți pot afla multe sfaturi utile despre frumoasa pasiune-meserie de florist. Pe scurt, ASOCIAŢIA ANTREPRENORILOR DIN DOMENIUL FLORISTIC este o organizaţie non-guvernamentală cu personalitate juridică, fără scop patrimonial şi independentă, înfiinţată în 2015, conform legislației în vigoare și reunește cele mai importante entități juridice din domeniu floristic.
Scopul asociaţiei constă în: asocierea proprietarilor de florării, organizatorilor de evenimente, designeri florari, furnizori de flori şi materiale necesare în activitatea de floristică precum şi deţinători de publicaţii (on-line sau clasic) care au ca scop promovarea unor astfel de activităţi. Pentru mai multe detalii despre eveniment vă așteptăm pe site-ul asociației sau pe pagina de facebook a acesteia. Împreună vom reuși să facem lumea puțin mai bună și desigur mult mai colorată.
Parteneri media: Casa si gradina, Gradina mea de vis, Practic idei pt. casa, gradina si apartament.
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply