(P) Ei stiu tot ce tu nu ai aflat inca despre comertul online

0

Tu esti Andrei si vrei sa-ti incepi o afacere. Visezi de mult sa incerci business-ul online cum poti tu mai eficient, dar nu ai idee incotro sa te intrepti.

Te bombardeaza idei si directii precum social media, platforme peste platforme, rafturi intregi de carti de marketing, workshop-uri de antreprenoriat si metode de promovare, dar n-ai garantia ca te vei si descurca, pentru ca nu stii, de fapt, cum sunt toate acestea puse in practica.
Iti doresti sa inveti de la oameni care au facut asta, care sunt in domeniu, care inteleg piata, fac previziuni bune, empatizeaza si sunt buni in tot ceea ce intreprind. Ti-ai dori o comunitate de prieteni care sa-ti vorbeasca pe intelesul tau si sa-ti asculte nelamuririle, iar acest lucru fie facut prietenos dar avizat, intr-un cadru colocvial, nu in conferinte oficiale, cu speech-uri pregatite, adresate intregii audiente, fara sa fie particularizat, in vreun fel, pe asteptarile, necesitatile si ideile tale.
Tu mai poti fi Alex, pentru cat tu ai fost deja Andrei, insa acum vrei sa faci totul ca la carte. Ai ajuns sa-ti faci un magazin online, sa dezvolti solutii smart pentru afacerea ta, dar stii ca domeniul e-commerce-ul e un domeniu competitiv si iti doresti sa fii cel mai bun si sa cunosti avant la letter directiile din online.
Ca Alex si Andrei suntem multi, ca Ecompedia.ro sunt foarte putini. Ecompedia este o platforma online unde poti gasi cele mai folositoare intrebari si raspunsuri legate de comertul electronic. Scurt, profesionist, asumat si din experiente proprii, echipa Ecompedia iti sta la dispozitie pentru orice tip de nelamurire legata de lumea e-commerce. Pe langa specialistii platformei, cu experienta in marketing online, comunicare si PR, iti pot veni in ajutor cu sfaturi, sugestii sau clarificari alti proprietari de magazine online, care iti vor scrie din experienta pe care ei o trait-o in aceasta piata in continua dezvoltare. Vei putea afla cum sa te pozitionezi bine pe piata, cum sa ajungi in topul preferintelor clientilor tai, cum sa-ti dezvolti abilititatile antreprenoriale, cum sa vinzi cat mai bine si cum sa te dedici cat eficient magazinului tau online.
Tu vei fi cel care ca va cere informatiile, cel cu dileme si cel cu ideile de pus in practica, iar ei vor fi cei care iti vor raspunde cat mai profesionist la toate intrebarile, printre care si la aceea care, probabil, te va duce pe site-ul lor: Cum sa-mi fac un magazine online?
Pentru mai multe detalii, acceseaza Ecompedia.ro.
 
Powered by Seo monitor  

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply