(P) Dormitorul – locul unde ne petrecem o treime din viață

0

Conform ultimelor date din diferite statistici medicale și științifice, rutina de zi cu zi și stresul sunt potențiale surse de diferite boli, atât fizice, cât și mentale. Din acest motiv, este important să ne menținem sănătatea, asigurând cel mai bun confort pentru corpul nostru.

Nu există nicio modalitate mai bună de reîncărcare a bateriilor de viață decât un somn odihnitor și confortabil. Și care este un loc mai bun de răsfăț decât dormitorul nostru? Dormitorul este locul în care petrecem o treime din viața noastră. Acesta este motivul pentru care confortul capătă o mare importanță. De aceea, trebuie să-l transformăm într-o încăpere confortabilă pentru un somn sănătos și relaxant.

magnigel-dual_close-up

Unul dintre principalii factori pentru un somn perfect este salteaua de calitate, care să asigure o poziție corectă a întregului corp. Printre marea de oferte pentru saltele confortabile, trebuie să se găsească cea mai potrivită pentru corpul dumneavoastră.

Fiecare om are diferite preferințe – unii preferă saltelele moi, alții unele mai ferme, iar o terță parte cele de mijloc, nici prea moi, nici prea tari.

riviera_closeup

Mai departe vom da câteva example de saltele produse de brandul Italian Magniflex.

Potrivit celor mai recente statistici, o mai mare parte a femeilor preferă să doarmă pe saltele mai moi. MagniGel dual este o saltea moale, ce oferă o combinație inovatoare de trei tipuri de spumă de înaltă tehnologie. Gel Foam, spuma „respirabilă” pentru mediu în mod constant uscat și un sentiment de prospețime; spuma cu memorie, atât în miez, cât și în material, pentru a distribui greutatea corporală și pentru a asigura un confort toatal. Spuma foarte elastică oferă un suport stabil pentru coloana vertebrală. Gel Foam și spuma cu memorie sunt printre cele mai noi tehnologii NASA, care sunt utilizate de producătorii de saltele, perne și accesorii pentru somn. O altă tehnologie inovatoare a acestui model de saltea este tehnologia Dual Core, care ofera oportunitatea de a alege diferite niveluri de confort și duritate. Toate aceste inovatii fac ca acest model să fie capodopera Magniflex.

ALESSANDERX 334

Pentru iubitorii de fermitate medie, prezentăm Daytona by Tonino Lamborghini. Sateaua este produsă de cele mai noi tehnologii. Nucleul său este format din două straturi din spumă Elioform și spumă cu memorie HD, ce oferă o combinație de saltea ortopedică și anatomică, pentru un confort fără comporomisuri. Materialul textil conține și spumă cu memorie suplimentară pentru un confort și odihnă maximă. Modelul este un exemplu excelent al esteticii contemporane italiene, avându-l ca simbol al brandului pe Tonino Lamborghini.

daytona_interior

Pentru persoanele cu probleme de sănătate în ceea ce privește coloana vertebrală și talia, medicii recomandă de cele mai multe ori saltele ferme. O alegere excelentă este modeulul Rivera by Pierre Cardin. Aspectul modern și eleganța clasică, în combinație cu sprijinul ortopedic, fac salteaua să fie o adevărată capodopera de lux și confort. Modelul oferă o poziție a corpului corectă și sprijin coloanei vertebrale datorită spumei foarte elastice în mijloc. În același timp, salteaua oferă confort și odihna perfectă datorită stratului de spumă de memorie.

riviera_interior_3d

Nu faceți compromisuri cu sănătatea dumneavoastră, îmbunătățiți-vă somnul și viața!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply