(P) Dormitorul in culori deschise

0

176522195

Îți dorești să reamenajezi dormitorul sau doar să-i dai o notă vizuală diferită? Zugrăvirea pereților poate fi un truc foarte folositor, mai ales că nu ocupă mult timp și nici nu implică o desfășurare prea mare de forțe. De asemenea, armonizarea unor noi accesorii cu vechile obiecte de mobilier poate fi un real succes.

Totuși, înainte să alegi o culoare predominantă și să vezi cu ce alte nuanțe poate crea atmosfera pe care ți-o dorești, hai să analizăm ce transmite fiecare culoare în parte. Cromatica este foarte importantă pentru psihicul uman, așa că iată ce poți alege în funcție de lumina naturală, dar și de preferințele tale:

  • Roșu – este o culoare care transmite putere și pasiune, fiind o nuanță caldă și foarte vibrantă. Este recomandată dormitoarelor mari, cele de dimensiuni reduse riscând să pară și mai mici din cauza excesului de culori puternice sau închise.
  • Verde – este cea mai liniștitoare culoare. Se spune că dacă petreci timp într-o încăpere cu nuanțe predominante de verde, începi să te simți mai relaxat și liniștit.
  • Albastru – te îmbie la o stare generală de liniște și calm, mai ales dacă vorbim despre  bleu. Este o culoare ce poate fi folosită perfect indiferent de dimensiunile încăperii, fiind în armonie cu lumina naturală din timpul zilei.
  • Mov – este o culoare îndrăzneață ce emană creativitate și originalitate. Te poți juca destul de mult cu nuanțele de violet astfel încât să-ți creezi o cameră diferită prin notele de eleganță pe care le poți materializa cu ajutorul propriei imaginații.

Poată că par banale și utile doar pentru perioadele de odihnă, dar e bine de știut că produsele de dormit pot fi elementele cheie în recondiționarea dormitorului, mai ales dacă discutăm despre schimbări cromatice sau de funcționalitate.

perna bambusNoile perne Nature marca Green Future sunt umplute cu 100% fibră de bambus și biluțe fibră siliconică și învelite în țesătură de bambus 100%. Având proprietăți antialergice și antimicrobiene naturale, bambusul este o alegere perfectă pentru sănătatea ta, dar și o soluție ideală pentru persoanele cu ten sensibil sau pentru cei ce suferă de alergii sau de astm. Ventilația excepțională a fibrelor de bambus prin dispersia umidității excesive, recomandă bambusul persoanelor care transpiră excesiv în timpul somnului.

Alege culoarea care te definește pe de-a întregul, utilizeaz-o inteligent în dormitor și transformă o simplă încăpere într-o oază de liniște și confort.

Te invităm să afli mai multe detalii despre Green Future aici.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply