(P) De ce ai nevoie de un cabinet veterinar non-stop in Bucuresti

0

Two vets examining dogAi putine optiuni daca animalul tau de companie are probleme de sanatate sau a suferit un accident in mijlocul noptii. Un numar foarte mic de clinici veterinare iti pot oferi ajutor la orice ora, de aceea, daca esti stapanul unui animal de companie, este bine sa treci in agenda in lista numerelor importante si numarul de telefon al unui cabinet veterinat non stop din Bucuresti. Cateva ore pot fi extrem de importante pentru prietenul tau necuvantator, iar a doua zi dimineata poate fi prea tarziu.

Serviciul non-stop al unui cabinet veterinat este util nu doar in cazuri extreme ci si pentru tratamente obisnuite cum ar fi vaccinari sau deparazitari. Foarte multe persoane, in ziua de astazi, sunt extrem de ocupate in timpul zilei si chiar si sambata sau duminica. Astfel, atunci cand ajung acasa la ore inaintate este prea tarziu pentru a mai apela la un cabinet veterinat cu program normal. Amanarea unor proceduri care trebuiesc facute la un anumit termen pot duce la deteriorarea sanatatii unui animal. Vaccinarile trebuiesc facute la anumite perioade de la nastere, iar deparazitarile cu o anumita periodicitate.

bulldog doctor standing beside puppy getting vaccinatedUn cabinet veterinat non stop poate fi o solutie foarte buna pentru multi din proprietarii de animale pentru ca iti gasesti mai usor o ora libera dupa ora opt sau zece seara si, nu-i asa, chiar si traficul este mai usor nefiind nevoie sa tii pacientul in masina ore in sir cat timp stai in trafic.
Exemple de astfel de cabinete veterinare nu sunt din pacate foarte multe de aceea este foarte util sa pastrezi datele de contact in agenda a celor pe care le stii si sunt aproape de locuinta ta. Un astfel de cabinet este Mobile vet care deserveste in principal zona Doamna Ghica din Bucuresti, dar si orice alt proprietar din Bucuresti sau din localitatile apropiate care nu au alte solutii mai aproape de casa.

Un stapan de animale cu responsabilitate trebuie sa se ingrijeasca de sanatatea prietenului sau. Examenele periodice sau vaccinarile obligatorii, dar mai ales primele semne ca animalul nu se simte bine trebuiesc tratate ca si pentru un om: cu seriozitate maxima. Din fericire, serviciile medicale destinate animalelor s-au imbunatatit si in tara noastra aparand servicii de ambulante destinate animalelor de companie, clinici veterinare aflate non stop la dispozitia pacientilor, firme care permit gazduirea animalelor pe perioada in care stapanii sunt plecati din localitate sau chiar servicii de taxi pentru deplasarea animalelor de companie cum este serviciul Taxi Pet oferit de Mobile vet.

Este asadar mai simplu sa ai grija de un animal de companie decat acum 10-15 ani, important este sa fii la curent cu astfel de informatii si sa stii unde sa apelezi in caz de nevoie.

Powered by SEO monitor

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply