(P) Dana Savuica si-a reamenajat casa

0

image02

”Sunt extrem de pretenţioasă când aleg materialele de casă, acestea trebuie să fie de cea mai bună calitate şi la un preţ avantajos. Cu toate acestea, mai am o pretenţie. Îmi place să aleg produse Made în România!” este de părere îndrăgita vedetă, care a decis că intrarea principală către superba vilă din Pipera are nevoie de un makeover. Cot la cot cu echipa de constructori, aceasta și-a schimbat pavelele vechi și uzate cu unele noi, de calitate superioară, marca Elis Pavaje. 

„M-am mutat în casă nouă acum opt ani de zile. O casă pe care am amenajat-o cu mare grijă, după dorinţele noastre şi cu atenţie la detaliile estetice. Mi-am dorit să aibă amprenta mea şi să se îmbie frumos cu natura, fiind o casă cu curte destul de generoasă, cu deschidere la lac. 

Sunt extrem de pretenţioasă când aleg materialele de casă, acestea trebuie să fie de cea mai bună calitate şi la un preţ avantajos. Cu toate acestea, mai am o pretenţie. Îmi place să aleg produse Made în România! 

După atâţia ani, cu veri calde şi ierni grele, cu degradarea care s-a instalat pe ici pe colo, casa a suferit în timp eroziune pe exterior. Era timpul să investim din nou în schimbarea pavajelor vechi, uzate şi erodate,cu altele noi. 

Borduri care să delimiteze zona de grădina , pavajele într-un design modern şi rezistente la intemperii şi la greutatea maşinilor care staţionează pe ele. Am intrat pe Google şi am căutat pavaje româneşti. Şi am dat peste Elis Pavaje! 

De ce am ales Elis Pavaje?

image03

Pentru că mi-a oferit o paleta largă de produse din care să aleg ce îmi doresc. Pentru că preţurile nu îmi sfidau inteligenţa şi buzunarul. Pentru că este o companie de familie care a crescut într-un ritm constant şi frumos. Pentru că este un producător din inima ţării, din judeţul Alba.”a declarat vedeta.

Pentru amenajarea exterioara, Dana Savuica a optat pentru modelul Dreptunghi D1 GALBEN (4 cm grosime) – 81 mp şi bordura B4 MARO – 168 buc.

Avantajele amenajarii exterioare cu dale si pavele includ rezistenta foarte buna la uzura si la ciclurile de inghet-dezghet, aspectul estetic deosebit, durabilitate si flexibilitate, intretinerea mai usoara si aerisirea solului. Pavajele asigura o stabilitate foarte buna suprafetelor pavate si, comparativ cu betonul turnat, nu apar crapaturi.

Elis Pavaje asigura intreaga gama de produse necesare exploatarii eficiente a oricarui spatiu, in functie de destinatia acestuia. Produsele din portofoliu includ pavaje rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, boltari, jardiniere, blocheti si palisade.

Despre Elis Pavaje 

Elis Pavaje este liderul pe piata pavajelor. Infiintata in 1991 in Alba, Elis Pavaje ofera in prezent un sistem complet si inovativ de produse si servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la consultanta si proiectare pana la productie si montare. Compania are in prezent doua unitati de productie care asigura un volum de peste 8.000 mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o retea vasta de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova). Pentru detalii, consultati www.elis.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply