(P) Curățenie perfectă acasă, în cel mai scurt timp și fără să te obosești? Leifheit îți împlinește dorința !

0

Pentru podele curate lună

Pentru a curăța podelele, poți să folosești mătura Xtra Clean și oricare din mopurile Leifheit.

Mătura Leifheit Xtra Clean Collect Plus este de înaltă calitate, potrivită pentru curățarea tuturor tipurilor de pardoseli, dar și a gresiei.

Curăță foarte bine resturile și firimiturile de pe podeaua din bucătărie, particulele de murdărie umedă din baie și de pe balcon. Perii măturii Leifheit Xtra Clean Collect Plus sunt în formă de X, astfel încât să nu scape nimic necurățat; în plus, crește suprafața de măturat și capacitatea de a colecta praful fin.

Perii sunt din plastic elastic și stabil, grupați circular și îndepărtează astfel fără efort chiar și murdăria umedă. Articulația mobilă a măturii și cozii reprezintă încă un avantaj plus pentru măturarea eficientă.

Setul de curățenie Leifheit Clean Twist System M este perfect pentru spălarea pardoselilor. Curăță fără zgârieturi și fără exces de apă. Datorită sistemului unic de rotație destinat stoarcerii mopului, acesta devine, în cel mai scurt timp, perfect pentru utilizarea în siguranță chiar și pe cele mai sensibile suprafețe.

Murdăria este pur și simplu eliminată prin stoarcere, fără a fi nevoie să atingeți mopul cu mâna; rezerva se poate detașa și curăța la mașina de spălat. Mopul este extrem de subțire și flexibil, astfel că va reuși să pătrundă și să curețe chiar și cele mai inaccesibile spații.

Spălătorul pentru podele Picospray este prevăzut cu un rezervor de apă la nivelul mânerului. Lichidul din rezervor este acționat printr-o simplă apăsare a manetei. Nu trebuie să mai cărați găleata cu apă și detergent și scăpați de umezirea inutilă a podelelor.

Picospray este prevăzut cu un sistem cu ajutorul căruia se pulverizează lichidul până la ultima picătură, iar rezerva Micro-Tech poate fi spălată de până la 100 de ori.

In ceea ce privește flexibilitatea, mopul reușește să curețe cu succes chiar și în locurile greu accesibile.

Scapă de praf

Jaluzelele, ramele foto, policioarele, rafturile, televizorul și monitorul –pot fi curățate de praf în câteva secunde, cu Pămătuf praf Leifheit Duster XL.  Realizat din microfibră, atrage chiar și praful cel mai fin de pe suprafețe extrem de sensibile și îl îndepărtează foarte ușor. Pămătuf praf Leifheit Duster XL se poate agăța într un suport, pentru a fi mereu la îndemână.

Curăță caloriferele de praf

Peria pentru calorifer Leifheit este ideală pentru a curăța locurile mai puțin accesibile de la calorifere sau radiatoare, care sunt depozite de praf și alergii în orice casă. Peria Leifheit are o suprafață de curățare plată din microfibră, care se potrivește exact între spațiile strâmte ale radiatoarelor, curățând foarte ușor praful depozitat. Fibrele moi, realizate din microfibră atrag particulele de praf . Laveta din microfibră poate fi scoasă de pe suportul din plastic și se poate spăla la 40 ° C.

Curată pereții cabinei de dus, geamurile, oglinzile și suprafețele de sticlă

Îndepărtezi foarte ușor umezeala din baie, folosind aspiratorul pentru geamuri Leifheit, după ce faci duș. Este la îndemână oricui și elimină apa și murdăria,  fără a lăsa urme sau dungi. Aspiră apa rapid și poate fi folosit și pentru curățarea geamurilor, oglinzilor, gresiei sau a cabinei de duș, fără a lăsa în urmă dungi și fără ca apa să se mai scurgă pe podea. Aspiratorul pentru geamuri poate fi utilizat cu toate mânerele Click System din gama Leifheit.

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply