(P) Cum repari rapid şi eficient acoperişul?

0

Când vine vorba de renovarea locuinţei trebuie să ştii că cele mai mici detalii pot face diferenţa. Aşa că, atunci când realizezi reparaţii la acoperiş, te poţi baza pe produsele Sika pentru a te asigura că eviţi probleme viitoare.

Una dintre cele mai performante soluţii pentru etanşarea zonelor de suprapunere şi a detaliilor din jurul elementelor de construcţie la acoperişuri, dar şi pentru repararea crăpăturilor, este Sika BlackSeal-301. Aceasta este o masă de şpaclu bituminoasă, cu fibre, folosită pentru reparaţii pe straturi suport diverse, precum membranele bituminoase, betonul, tencuielile, şapele şi cărămida.

Produsul este disponibil în găleţi de 5 kg, se livrează gata de utilizare şi are avantajul unei aplicări rapide şi uşoare, fie cu gletiera, fie cu şpaclul. În cazul în care se foloseşte pe straturi verficale, aceasta nu curge, făcându-ţi munca mult mai uşoară. Sika BlackSeal-301 are, de asemenea, avantajul unei rezistenţe la presiunea apei, cât şi la acizi neoxidanţi şi raze UV.

Un alt aspect de care trebuie ţinut cont la folosirea acestei mase de şpaclu este pregătirea stratului suport. Acesta trebuie să fie curat şi uscat, omogen, uniform, fără praf, grăsimi sau particule friabile.

Sika BlackSeal-301 poate fi găsit în reţelele DIY partenere, Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin şi Mr. Bricolage. Pentru mai multe detalii despre soluţiile Sika vizitează www.sika.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply