(P) Cum arată un sistem de alarmă ideal?

0

Confortul pe care îl primim atunci când ajungem acasă lângă cei dragi este neprețuit. Căldura sufletească, dragostea din partea familiei, lipsa grijilor și alungarea stresului de zi cu zi se datorează confortului construit de dvs. Dar siguranța? Din păcate mulți dintre noi evităm sau nu punem la socoteală siguranța, căci se presupune că aceasta este deja din momentul în care ai închis ușa cu cheia. Din păcate, nu este atât de simplu.

Din păcate nu putem spune că suntem în siguranță nici măcar în casă, până nu ne punem la punct anumite probleme legate de securitate. Deși nu aș vrea să impacientez pe cineva, sunt convins că ați văzut sau ați auzit diferite probleme ce țin de spargeri de locuințe. Cele mai dese sunt atunci când familiile pleacă în vacanță, iar casa rămâne vulnerabilă o perioadă lungă de timp. Să nu credeți că hoții sunt proști, planurile lor fiind făcute cu mult timp înainte, uneori chiar urmărind o familie pentru a le invăța ritualul.

Pentru astfel de momente considerăm că este util un sistem de alarmă bine pus la punct, performant, și dacă se poate, accesibil. Puteți achiziționa astfel de sisteme de aici cu prețuri pornind de la 250 de lei.

Totuși, am decis să vă prezentăm în acest articol cum arată un sistem de alarmă ideal pentru protejarea unei locuințe. Nu discutăm despre lucruri sofisticate și greu de utilizat, ci despre sisteme de alarmă Plug and Play foarte deștepte, cu control de pe telefon și care pot fi utilizate de către oricine. Căci cele mai noi sunt gândite direct pentru utilizatorul final.

Probabil vă vin în minte sistemele de alarmă apartament sau sistemele de alarmă pentru case clasice, cu o tastatură pentru coduri și o sirenă de alarmă puternică. Nu! Noile sisteme sunt diferite, mai compacte, mai performante și prietenoase cu utilizatorul. Sunt sisteme de alarmă pentru acasă, cu design modern și funcții smart, compatibile cu actualele tehnologii.

poza-1

Un sistem de alarmă modern este simplu și complex în același timp. Este simplu deoarece este format din centrală și senzori, dar complex când vine vorba de funcții. Pentru o casă normală, câțiva senzori de mișcare amplasați la uși sau ferestre, senzori de fum pentru momentele neplăcute care se pot întâmpla și senzori de apă pentru cazurile în care vecinii sunt neatenți sau o țeava de apă se sparge, sunt suficienți.

Toti senzorii se conectează la centrul de comandă al alarmei, iar în cazul unei detecții, aceștia trimit semnalul către centrală, iar centrala poate transmite informație prin mai multe feluri. Fie poate trimite un mesaj către un număr de telefon sau mai multe, puse la dispoziție de dvs, sau poate realiza un apel către un număr de telefon sau mai multe, chiar și la serviciul 112.

Centrala de alarmă este inteligentă sistemului de alarmă, căci de acolo pornește totul. Este creierul, este procesorul. Aceasta este sub controlul dvs pentru că puteți seta tot ce doriți. De exemplu, puteți să o conectați la internet pentru a putea avea acces de la distanță la ea, sau puteți seta diferite nume pentru senzori încât să îi recunoașteți sau să setați numerele de telefon pe care să le apeleze.

Astfel de sisteme de alarmă vă pot ajuta să vă mențineți un confort ridicat în casă. Sunteți informați din timp în cazul unei probleme, stiți exact ce fel de problemă este și puteți lua măsuri din timp, de la distanță. Aceste aspecte fac din noile sisteme de alarmă produse foarte avansate de care ar trebui să depindem ușor-ușor. Acestea ne oferă protecție și siguranță, sunt ieftine și pot evita o catrastrofă. La SKUT.ro am găsit multe sisteme ieftine și bune care fac exact ceea ce am prezentat mai sus.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply