(P) Cu Lidl, îţi redecorezi grădina şi rămâi cu bani în buzunar

0

La început de primăvară, Lidl oferă clienților săi o gamă completă de produse de curăţat şi ustensile de grădinărit.

Începând de luni, 18 martie, în magazinele Lidl se vor putea găsi ustensile necesare îngrijirii şi decorării grădinii. Setul de răsadniţe, foarfeca de grădină, îngrășământul universal lichid, sau solarul pentru răsaduri sunt doar câteva dintre produsele speciale pentru îngrijirea grădinii ce vor putea fi găsite la Lidl. Pentru cei care doresc să îşi redecoreze grădina, arcada cu arc metalic decorativ este un accesoriu elegant şi potrivit pentru orice plantă căţărătoare.
 
Alături de produsele destinate grădinii, Lidl oferă clienţilor şi produse necesare curăţeniei de primăvară. Produsele din gama W5, marca proprie Lidl, vor reîmprospăta atmosfera din casă şi vor transforma curățenia într-o activitate ușoară și plăcută, pentru care nu mai trebuie să investești foarte mulți bani.
 
Pentru curăţarea băii şi a bucătăriei, clienţii Lidl pot opta, spre exemplu, pentru pasta abrazivă cu burete, setul cu mop, eficient atât pentru curățare uscată, cât și pentru curățare umedă, sau detergentul eco pentru spălat vase.

Advertorial

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply