(P) Cu Gama Symmetrica pentru Gradina, amenajarile trec usor testul timpului

0

Dacă amenajarea unei noi locuințe se poate repeta la intervale mici de timp, acesta nu este cazul și pentru spațiul de grădină. Aici, cuvântul cheie este durabilitatea, iar pentru a evita cheltuieli suplimentare, specialiștii Symmetrica recomandă alegerea unui concept de amenajare clasic, ușor de menținut și al cărui stil nu se va demoda niciodată.

Astfel, odată ales modelul de pavaj preferat pentru curte și alei, urmează amenajarea zonei de grădină, un spațiu care trebuie să îmbie la relaxare și să inspire momente de neuitat alături de cei dragi. Scări de acces, trepte, alei pietonale, ziduri de sprijin sau garduri găsiți în gama Symmetrica pentru Grădină, toate fiind caracterizate de bun-gust și un aspect modern.

Aspectul de piatră naturală domină în aceste ambiente, garantând astfel un aer de familiaritate și un decor îngrijit. Culorile, obținute printr-un procedeu special de prelucrare, sunt și ele inspirate din natură, ceea ce înseamnă că veți putea integra cu ușurință obiectele în decorul vostru.

Pentru grădinile generoase din punct de vedere al suprafeței, recomandarea specialiștilor este crearea unei zone de interes, care poate fi utilizată ca loc de servit masa pe sezonul verii sau, pur și simplu, ca un punct de atracție pentru vizitatori. Construirea acesteia se poate face din trepte simple, a căror nuanță de culoare să fie în armonie cu întregul decor exterior.

O altă variantă prin care puteți aduce un plus de inovație în grădină, este formarea unor jardiniere zidite în jurul unor arii pe care doriți să le scoateți în evidență, precum o colecție specială de flori sau arbuști. Ușor de montat, elementele de zidărie din kit-ul Alcatraz sunt disponibile în patru culori și vă pot ajuta să creați un ambient primitor și, totodată, modern.

Alcatraz-foto lucrare pag. 69 (2)

Alcatraz-foto lucrare pag. 69

Dacă vă simțiți mai creativi și doriți să impresionați printr-un grătar outdoor sau ziduri de spirjin, kit-ul Yucatan este soluția ideală. Elementele de zidărie din acest ansamblu se adresează celor care doresc să impresioneze prin simplitate și forme clasice, însă, cu puțină imaginație, acestea pot fi aranjate forme demne de invidiat.

Nu în ultimul rând, nu uitați că nicio grădină nu este completă fără un gard care să completeze conceptul de amenajare inițial. Astfel, efortul pe care l-ați depus în amenajarea grădinii, trebuie să fie reflectat și în design-ul gardului. Cu cele patru elemente din kit-ul Gardeo, puteți crea adevărate jocuri vizuale și forme unice.

Gardeo-foto lucrare-pag72-foto mare

Gardeo-foto lucrare-pag72-foto mica

Pentru mai multe detalii despre Gama Symmetrica pentru Grădină, dar și despre celelalte soluții de amenajare cu pavele, dale, borduri sau rigole, accesați www.symmetrica.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply