(P) Contraste mereu la moda in dormitor

0

Green Future - dormitor - contraste

Monotonia iernii ce urmează a-și intra în drepturi poate fi un prilej bun pentru a scăpa de decorul actual al dormitorului tău. Schimbările sunt mereu binevenite, fie că vorbim despre stil sau doar despre achiziționarea unor noi produse de dormit. Poți comanda saltele online sau chiar redecora întregul stil al dormitorului, gradul de diversitate este o alegere care îți aparține în totalitate.

Dacă ești o persoană exuberantă, care simte constant nevoia de ceva nou și nu îi e teamă să experimenteze și să fie curajoasă poate că a sosit momentul să îți pui amprenta și în propria ta locuință. Încăperea în care îți petreci cel mai mult timp, respectiv dormitorul, poate fi un bun punct de pornire.

Cel mai bun mod prin care îți poți materializa îndrăzneala în amenajarea dormitorului este reprezentat de jocul culorilor și în special al contrastelor. În funcție de paleta de culori preferată, fie că vorbim despre afinități către culori calde sau reci, e important să știi că există culori ce pot potența preferințele tale. Astfel, nuanțele de gri scot în prim-plan culorile deschise, calde, pe când nuanțele de maro evidențiază paleta culorilor reci.

Dacă totuși nu simți nevoia să faci niște schimbări prea drastice, dar îți dorești să aduci o schimbare pe măsura așteptărilor tale, apelează la zugrăvirea unui singur perete din dormitor. Nuanțele de negru sunt o alegere foarte îndrăzneață, dar și foarte potrivită dacă îți place ca discrepanțele să fie vizibile la scară mai mare. În mod surprinzător, un zid închis la culoare te ajută să te relaxezi, mai ales înainte de culcare când ochii nu trebuie să fie stimulați prea puternic.

Și dacă tot vorbim despre perioadele de odihnă, află că și produsele de dormit pot contribui cu succes la amenjarea unui dormitor plin de personalitate.

Concepută pentru oamenii activi care au nevoie de un somn sănătos, salteaua Silver Active de la Green Future are o structură complexă de poliuretan și materiale de acoperire de calitate superioară.

Oferă o poziție corectă a coloanei în timpul somnului și relaxează mușchii. Are fermități diferite pe cele 2 fețe: mai moale pe partea cu 3 cm spumă Memory și mai fermă pe partea cu 3 cm Latex. Indiferent pe ce parte alegeți să dormiți, cele 2 straturi din spumă poliuretanică de înaltă densitate, Memory și Latex, ajută la eliminarea punctelor de presiune în timpul somnului (umeri, șezut, picioare) și la relaxarea mușchilor în timpul somnului.

Pune-ți în practică ideile îndrăznețe și fă din propria ta locuință o oază de liniște care să-ți poarte amprenta!

Află mai multe despre produsele de dormit Green Future aici.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply