(P) Clasic, rustic sau avangardist – tu cum ti-ai dori sa-ti amenajezi curtea?

0

Cu toţii ne dorim o casă încăpătoare, în care familia şi toţi cei dragi, să vină cu plăcere. În plus, o curte unde să ne relaxăm sau să petrecem timp alături de prieteni, poate fi o oază de linişte.

Dacă în locuinţă idei de amenajare găsim atât de uşor şi inspiraţia pare că este la orice pas, ce putem spune despre grădină? Parcă niciodată nu ştim exact ce să alegem pentru a beneficia de spaţiu cât mai mult, dar şi pentru a ne simţi confortabil.

Tocmai din acest motiv, Symmetrica s-a gândit să îţi propună trei idei de amenajări în stiluri deosebite, recomandând cele mai noi pavele din gamele sale.

O curte elegantă, între conservator şi modern

1_1

Pentru un stil elegant, care îmbină stilul conservator cu cel modern, mai ales când arhitectura locuinţei este în acest fel, specialiştii Symmetrica recomandă o amenajare pe măsură.

Astfel, colecţia de pavele Alegria Antica de la Symmetrica reprezintă un mix de noutate și joacă, care te duce cu gândul atât la drumurile medievale, cât și la aleile moderne de acces. Alegria Antica este un produs special creat pentru cei care vor să se joace cu formele și să îmbine armonios trecutul cu tendințele moderniste. Cu o gamă variată de culori și cu o durată de viață mai mare datorită sistemului Aqua Protect, Alegria Antica este un produs perfect ce oferă un ambient autentic. În plus, este un produs cu finisare specială pentru un aspect unic.

1_2

Completarea unei curţi aflate la limita dintre trecut şi viitor este oferită de kitul de grădină Yucatan. Acesta este ideal pentru o amenajare simplă, în comuniune cu restul designului. Aspectul de piatră naturală și durata de viață îndelungată fac din acest kit un produs ideal, iar combinațiile de culori îl fac ușor de integrat în ambientul existent. Yucatan poate fi folosit pentru construirea unor jardiniere naturale, care să împrejmuiască, spre exemplu, o zonă de dining sau un loc de relaxare aflat în curtea ta.

Întregul ambient trebuie, desigur, completat cu un mobilier de grădină elegant, care să urmeze linia întregii amenajări. Scaunele şi masa pot fi îmbrăcate în materiale preţioase, care şi ele duc cu gândul la trecut, oferind însă un confort atât de actual.

Întoarcerea la tradiţie

2_1

Symmetrica recomandă, de asemenea, mai ales pentru casele de lemn, tradiţionale, o amenajare rustică, care parcă aduce mai aproape datinile străvechi.

O astfel de curte poate fi amenajată cu gama de pavaj clasic Mirage. Varietatea de culori și moduri de îmbinare fac din Mirage unul dintre cele mai versatile produse din oferta Symmetrica. Potrivit pentru zonele cu trafic pietonal, Mirage poate aduce o tentă de seriozitate și rigoare, cât și o tentă creativă și jucăușă. Formele aproape tridimensionale pe care le generează în urma montajului dau un aspect dinamic și plin de viață ambientului la construcția căruia este folosit, asemenea motivelor tradiţionale.

2_2

Un astfel de ambient trebuie însă întregit cu un foişor de lemn unde să fie spuse poveşti în serile de vară, dar şi de un balasoar.

Cu un pas în viitor

3_1

Pentru iubitorii unui stil modern, ce iese din tipare, Symmetrica propune o amenajare cu adevărat deosebită. Potrivită pentru curţile unor case moderne, unde predomină un stil arhitectonic futurist, aceasta îmbină două colecţii deseobite de dale – Immagia şi Zen.

Cu un design unic în România, Immagia este un produs pentru cei care vor cu adevărat să impresioneze. Un ansamblu de două dale de mari dimensiuni, care pot fi combinate în forme variate, Immagia poate genera un design modernist, plin de originalitate și personalitate. Immagia este un produs potrivit spațiilor contemporane, chiar și avangardiste și are o durată de viață îndelungată datorită sistemului Aqua Protect.

3_2

Pe de altă parte, dalele Zen, nu doar că au un design deosebit, ci beneficiază şi de o bulină reflectorizantă cu diametrul de 12 cm. Datorită acesteia, Zen permite crearea unor trasee de urmat sau indicarea unor zone de interes.

Imaginează-ţi cum ar arăta o grădină amenajată cu aceste două colecţii şi cât de bine vor pune în valoarea o locuinţă avangardistă.

Dacă ţi-am stârnit interesul, îţi recomandăm să descarci catalogul complet al companiei, disponibil aici și să răsfoieşti galeria de proiecte Symmetrica.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply