(P) Cheia somnului liniștit – confortul termic

0

Indiferent de anotimp, somnul din timpul nopții trebuie să fie momentul care ne încarcă bateriile, ne odihnește, relaxează și ne ajută să ne deconectăm de tot ce se întâmplă în decursul zilei. Tocmai de aceea, este vital să acordăm o minimă grijă acestor câteva ore și să ne răsfățăm pe cât posibil deoarece sănătatea și buna noastră dispoziție depind de ele.poza cu sigla 2

Există foarte mulți factori care ne pot perturba somnul, mai ales din cauza faptului că trăim într-o lume mereu pe fugă, stresată, aglomerată și care nu mai are timp de micile plăceri ale vieții care fac o atât de mare diferență.

Unul dintre factorii care stau în calea unui somn odihnitor și confortabil este reprezentat de transpirația nocturnă. Există mai multe cauze care pot duce la un astfel de disconfort nocturn.

Deoarece toamna este un anotimp foarte schimbător, cu fluctuații de temperatură semnificative și frecvente, majoritatea dintre noi nu știm ce fel de produse de dormit să folosim, acest lucru ducând la senzații de frig noaptea sau, la polul opus, căldură excesivă care duce la transpirație. Astfel, pilotele nepotrivite, prea groase sau din materiale sintetice, pot fi un adevărat impediment atunci când vine vorba de un somn relaxant.

Pe de altă parte, transpirația nocturnă poate apărea și sub formă de simptom din cauza unor afecțiuni ale sănătății asupra cărora trebuie să fim atenți: hipoglicemia, tulburările hormonale sau chiar administrarea anumitor medicamente.

Pentru a ne asigura că minimul de 8 ore necesare unui somn sănătos ne ajută să fim pregătiți pentru o nouă zi aglomerată este necesar să beneficiem de cele mai bune produse de dormit, în acest caz focusându-ne mai mult pe pilote, dar și materialul din care acestea sunt realizate.

Pilota_Wool_Green_Future_1Green Future vine în întâmpinarea nevoilor fiecăruia dintre noi cu un produs de dormit ce se potrivește oricărui anotimp, și anume pilota realizată din lână merinos. Este cea mai fină și moale lână de oaie, fiind un material ce elimină umiditatea din timpul nopții foarte eficient. Este trecută prin procese tehnologice de sortare, igienizare și sterilizare pentru a preveni apariția alergenilor, oferind un confort sporit în perioada somnului.

Printre cele mai importante beneficii ale lânei merinos putem enumera faptul că este un antiinflamator natural, asigură un confort termic ridicat și conține în mod natural lanolină, substanță des utilizată în ameliorarea durerilor și problemelor de reumatism.

Pilota realizată din acest tip de lână garantează o ventilație sporită, fiind un termoregulator excelent al umidității și mai ales al temperaturii. Wool Pillows and Duvet

Cheia către un somn liniștit și ușor ca un fulg stă în deciziile pe care le facem și gradul de informare atunci când vine vorba de propria noastră sănătate.

Mai multe detalii sunt disponibile aici: www.green-future.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply