(P) Ce trebuie sa stii cand te muti intr-o casa noua

0

Vine un moment în viața fiecăruia dintre noi când trebuie să facem o schimbare, mai precis o investiție în noi și în viitorul nostru. Vorbim, bineînțeles, de mutatul într-o casă nouă, de schimbările care vin odată cu schimbarea domiciliului, dar și de trucurile pe care le putem folosi pentru a face ca această investiție să merite pe termen lung și să ne simțim confortabil încă din prima zi.Pachet Ergo relax memory cu specificatii

Pe lângă facilitățile evidente de care suntem siguri că s-a ținut cont încă din prima clipă, există anumite aspecte care trebuie luate în considerare în ceea ce privește confortul și sentimentul de relaxare după o zi grea de muncă.

Dormitorul trebuie să primească o atenție sporită încă din primul moment deoarece este camera unde vă încărcați bateriile pentru o nouă zi. În acest sens, Green Future vine în ajutorul dumneavoastră cu Pachetul Ergo Relax Memory, o gamă de produse de dormit ce conține 3 elemente de bază: saltea, perne și pilotă.

Salteaua reprezintă o soluție perfectă, în special pentru aceia dintre voi care acuză dureri de spate. Structura din 16 cm Poliuretan Green Therm Indeformabil și de 2 cm Green Therm Memory HD asigură o poziție corectă a corpului pe întreaga perioadă a somnului. Conține un strat generos de spumă Memory ce ajută la ameliorarea durerilor coloanei cervicale pe timpul somnului.

Pernele din gama Ergo Relax Memory sunt umplute cu vată din fibră siliconică sintetică roluită în așa fel încât să evite aglomerarea din interior printr-o elasticitate corectă. Asigură o susținere corectă a gâtului datorită densității constante de pe suprafața acesteia. Pernele sunt tratate anti-microbian, sunt hipoalergenice, economice, dar și durabile.

Pilota Home Basics este foarte confortabilă și ușoară pentru a asigura un somn desprins din povești. Este tratată împotriva acarienilor și este antialergică, astfel că protejează tenul pe aceia dintre voi ce dețin o piele mai sensibilă.

Pachetul Ergo Relax Memory oferit de Green Future este o soluție economică și avantajoasă, potrivită oricărui buget, ce asigură un somn sănătos și odihnitor pe întreg parcursul nopții.

Afla mai multe detalii www.green-future.ro

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply