(P) Ce pardoseli alegi in garaj

0

6) Sikafloor-2530 (13)Fie ca vorbim de locuinta sau de dependinte, pardoseala este cea mai expusa suprafata. Asaltata permanent de abraziuni, impact cu diverse corpuri, chiar de actiuni chimice si termice, aceasta se deterioreaza treptat si poate crea probleme.

Daca in living sau dormitor alegi de cele mai multe ori parchetul, sau in bucatarie si baie gresia, este important sa protejezi si pardoseala din garaj. Cu siguranta nu iti doresti ca aici sa se formeze gropi si sa fie permanent praf. In acest caz poti opta pentru una dintre acoperirile sintetice din oferta Sika. Acestea au rolul de a proteja si decora pardoselile fie ele de uz casnic sau nu.
3)Sikafloor-2530 (19)Una dintre solutiile recomandate de specialistii Sika, in cazul in care doresti folosirea unei acoperiri pentru pardoseala, este Sikafloor-2530 W, produs pe baza de rasina epoxidica bicomponenta, colorata, cu dispersie de apa, fara continut de solventi. Aceasta este recomandat pentru folosirea pe straturi de beton, sape cimentoase, sisteme antiderapante si mortare epoxidice. Asa ca, in cazul unui garaj, aceasta este solutia ideala, avand atat o rezistenta ridicata, cat si un aspect estetic deosebit.

5)How Sikafloor 2530 ap5 (5)Sikafloor-2530 W este usor de aplicat cu un trafalet cu par scurt. Trebuie insa sa tii cont ca suprafata pe care faci aplicarea sa fie curata si protejata impotriva umezelii, a condensului si a apei .

4)Sikafloor-2530 (41)Mai multe detalii despre Sikafloor-2530 W poti gasi in retelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin si Mr. Bricolage.

Pentru mai multe detalii despre solutiile Sika special create pentru pardoseli, dar si despre alte produse, viziteaza www.sika.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply