(P) Ce aduce nou sistemul CISS in lumea imprimantelor

0

cartuseria, casa-gradina

Sistemul CISS este sistemul cunoscut si sub denumirea de CIS, reprezantand un acronim din limba engleza – continuous ink supply system si se foloseste pentru imprimantele inkjet.

Acesta alimenteaza cu cerneala un tip special de cartus permanent, printr-un sistem de capilare (furtunase) conectate la rezervoare externe. Una dintre proprietatile acestor cartuse este faptul ca nu se usuca niciodata si nu trebuie inlocuite,  insa in schimb, trebuie adaugata cerneala in rezervoarele exterioare, atunci cand acestea functioneaza la 10 % din capacitate.

Avantajele pe care acest sistem le aduce sunt diverse si printre acestea se numara:

-costurile reduse de imprimare cu pana la 95 %. Acest lucru se datoreaza costului foarte mic al cernelurilor folosite, comparative cu cartusele obisnuite si chiar re-fill-urile.

-un proces foarte practic dat de reincarcarea rezervoarelor externe care este realizabila prin metode simpla, evitandu-se problema specifica refill-urilor clasice precum defectiuni, scurgeri sau nevoia de a apela la un centru specializat.

– calitate fara compromisuri intrucat imprimarea este similara cu cea obtinuta folosind cartusele obisnuite.

Magazinul online Cartuseria.ro furnizeaza imprimante ce functioneaza dupa acest sistem CISS si pune la dispozitie o gama larga de dispozitive de copiere, specializandu-se in a oferi solutii complete in acest domeniu.

Oferta curpinde imprimante, cartuse de imprimante, cartuse de imprimante hp, cartuse compatibile, sisteme CISS de alimentare, accesorii finisare pentru documente, cerneala refill, cerneala si hartie sublimare, hartie foto, plicuri antisoc, medii de printare CD DVD printabile, albume foto sau distrugatoare de documente.

Mai multe detalii se pot afla, accesand site-ul companiei la adresa web, www.cartuseria.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply