(P) Cauţi garanţia confortului?

0

Banner 728x90

Şase, vine Semia! Noua centrală Semia F24 cu 6 ani garanţie şi un preţ imbatabil!

Ai 6 motive să alegi confortul Saunier Duval! În primul rând, beneficiezi de 6 ani garanţie cadou pentru toată gama de centralele termice murale. Astfel, vei avea parte de căldură asigurată, care îţi va aduce linişte şi relaxare.

Apoi, îţi poţi achiziţiona până la 31 decembrie 2013, noua centrală termică Semia F24 la preţul special de 1990 RON, cu TVA-ul şi kit-ul de evacuare incluse în preţ. În plus, consumul redus de energie al centralelor murale Saunier Duval asigură economii pe termen lung. Totul pentru ca tu să ai parte de confort maxim, garantat.

Semia F24 este centrala termică murală compactă şi elegantă, care se încadrează armonios chiar şi în încăperi mici. De asemena, este uşor de utilizat: panoul frontal oferă posibilitatea unei manevrări uşoare a aparatului din punct de vedere al reglării de temperatură.

Datorită pompei îmbunătăţite şi a carcasei, Semia F24 este mai silenţioasă, astfel se va potrivi chiar şi locuinţelor mici. Pentru un confort ridicat la apa caldă menajeră, centrala a fost echipată cu un schimbător secundar pentru prepararea apei calde menajere. Rezultatul, performanţe mai bune în furnizarea apei calde menajere în comparaţie cu schimbătoarele bitermice.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply