(P) Cauţi garanţia confortului?

0

Banner 728x90

Şase, vine Semia! Noua centrală Semia F24 cu 6 ani garanţie şi un preţ imbatabil!

Confortul garantat este mai uşor de atins cu noua centrală termică Semia F24 de la Saunier Duval. Dimensiunile sale compacte garantează încadrarea armonioasă chiar şi în încăperi mici. De asemenea, este foarte uşor de utilizat, panoul de control oferind posibilitatea unei manevrări uşoare a aparatului din punct de vedere al reglării de temperatură.

Semia F24 deţine un sistem cu pompă îmbunătăţită şi o carcasă modernă, pentru un efect silenţios chiar şi în locuinţele mici. Pentru un confort ridicat la apa caldă menajeră, centrala a fost echipată cu un schimbător secundar pentru prepararea apei calde menajere. Astfel, Semia F24 oferă performanţe mai bune în furnizarea apei calde menajere, temperatura este menţinută constant, iar confortul este garantat.

Saunier Duval foloseşte tehnologii de ultimă generaţie pentru conceperea celor mai bune soluţii de confort. Consumul redus de energie al centralelor murale Saunier Duval asigură economii pe termen lung, fără rabat de la calitate. Astfel, vei avea parte de căldură asigurată, care îţi va aduce linişte şi relaxare.

Acum este mai accesibil ca niciodată să asiguri confortul familiei tale! Centrala Semia F24 costă numai 1990 RON, cu TVA-ul şi kit-ul de evacuare incluse în preţ. În plus, beneficiezi de 6 ani garanţie cadou pentru toată gama de centralele termice murale Saunier Duval. Totul pentru ca tu să ai parte de confort maxim, garantat.

Promoţia Saunier Duval este valabilă până la 31 decembrie 2013.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply