(P) Câștigă un voucher de REDUCERE 25% la gama premium de pavaje Elis

0

1

Răspunde până pe 3 noiembrie la întrebarea de concurs și poți câștiga unul dintre cele 3 vouchere de 25% de reducere la gama premium de pavaje Elis și un tricou polo branduit.

Elis Pavaje este liderul pieţei pavajelor din România. Înființată în 1991, compania dispune de cea mai variată gamă de pavaje de pe piaţa românească – peste 125 de modele de pavele rezidenţiale şi industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheți şi produse ornamentale din beton (palisade, blocuri de zid, elemente de treaptă, jardiniere, garduri, plăci de soclu), disponibile în mai multe variante de dimensiuni şi culori, ce asigură multiple posibilităţi de amenajare.

2

Pe lângă gama calitativă și variată de produse, Elis Pavaje își întregește oferta cu un pachet complet de servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la consultanţă şi proiectare, până la transport, montaj şi întreţinerea şi curăţarea pavajelor. În luna iunie 2016 au împlinit 25 de ani de activitate, perioadă în care au vândut peste 11 milioane mp de pavele şi peste 11 milioane m.l. de borduri.

Concursul s-a încheiat. Câştigătorii sunt:

Gabriela Pieleanu
Andrei Hatarascu
Fibia-Monica Ionescu

Perioadă concurs: 25 octombrie – 3 noiembrie

Extragerea câştigătorilor: 4 noiembrie

Premii: 3 x voucher discount 25% gama premium de pavaje Elis şi un tricou polo

Mecanism: răspunde la întrebarea din formularul de mai jos până pe 3 noiembrie şi poţi fi unul dintre cei trei câştigători. Mult succes!

Detalii în regulamentul de aici.

logo-elis

 

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply