(P) Câștigă un voucher de la Saradi în valoare de 360 lei

1

Completează formularul de concurs și descrie pe pagina de facebook Casa şi Grădina produsul tău favorit de la Saradi Concept poți câștiga un voucher în valoare de 360 lei.

imagine-facebook

Câştigătoare: Irina Ionescu, din Bucureşti

Saradi Concept este un nou brand intrat pe piața decorațiunilor și amenjărilor interioare, care își propune să îmbine armonios stilul nordic, contemporan, cu cel tradițional românesc în dorința de a promova valorile autentice, de a arăta cum trecutul și prezentul crează contraste, dar și o interdependență. În colecția Saradi veți descoperi elemente contrastante, de la mobilier din lemn de stejar vechi provenit de la uși și grinzi structurale ale unor cladiri antice – lemn cu imperfecțiuni, cu fisuri și margini neregulate, dar de o frumusețe aparte, sălbatică – până la perfecțiunea formelor și culorilor îmbinate armonios pentru a crea piese deosebite,  cu un design contemporan. Mai multe despre Saradi concept poţi citi aici.

Mecanism:

Completeaza datele de contact, descrie produsul favorit Saradi in formularul de concurs de mai jos si apoi adaugă link-ul produsului preferat din site-ul saradi.ro. Cel mai frumos şi original comentariu va fi desemnat câştigător, pe data de 17 octombrie, când se va încheia concursul. Postarile vor fi luate în considerare până la data de 16 octombrie, ora 23:59.

Premiu: 1 X voucher cadou de la Saradi în valoare de 360 lei, pe care îl poţi folosi până pe 31 decembrie 2016, inclusiv, pentru cumpărături de minimum 450 lei (într-o singura achizitie), în limita stocului disponibil.

Perioada concurs: 20 septembrie – 16 octombrie

Extragerea câştigătorului: 17 octombrie

Citeşte regulamentul AICI.

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Castiga Casa-Gradina un voucher de la Saradi in valoare de 360 lei – Concursuri

Leave A Reply