(P) Câștigă un voucher de 25% reducere de la Elis Pavaje!

0

Răspunde până pe 6 decembrie la întrebarea de concurs și poți câștiga unul dintre cele 3 vouchere de 25% de reducere la gama premium de pavaje Elis și un tricou polo branduit. Voucherul este valabil 1 an de zile. SUCCES!

Un trend mereu actual în amenajările exterioare, care își găsește noi fani și în generațiile tinere, este stilul rustic, cu elemente tradiționale. Este foarte aproape sufletului nostru pentru că ne amintește de rădăcini și, în plus, nu se demodează în timp.

elis-pavajeElementul de bază al acestui stil este legătura cu natura, crearea unui mediu cât mai apropiat de cel natural prin folosirea materialelor elementare, ca de exemplu piatra de râu, material folosit de strămoșii noștri pentru a-și construi un adapost.

Elis Pavaje, liderul pieței de pavaje din România, s-a inspirat din acest stil și a creat un tip de pavele care imită formă și aspectul neregulat de piatră naturală. Alcătuit dintr-un mix de 7 tipodimensiuni care formează un model repetitiv, foarte ușor de montat, acest produs este disponibil în două variante cromatice inspirate din natură: sepia și perla.

Nota de originalitate este dată de falsele crăpături, care creează iluzia unor bucăți de piatră de dimensiuni variate.

concurs-elisLa fel ca toate produsele din gama Elis Pavaje, este fabricat din materiale naturale prin tehnica de vibropresare a cimentului, care îi conferă rezistență și durabilitate. Clienții aleg acest model pentru amenajarea curților, aleilor și teraselor, precum și pentru spații de acces autoturisme.

ÎNTREBARE CONCURS: Cum se numește acest model de pavaj? Pentru inspirație, te invităm sa frunzărești aici paginile noului catalog Elis Pavaje 2016 – 2017.

Data limită de răspuns: 5 decembrie. Câștigatorii vor fi desemnați în data de 6 decembrie prin www.random.org. Mult succes! Detalii în regulamentul de aici.

 

logo_elis-rgb-copy

Concursul s-a încheiat. Câştigătorii sunt:

  • Maria ROSCA
  • Marius Mercurean
  • Gheorghe Mihu

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply