(P) Câștigă un voucher de 25% DISCOUNT la gama premium de pavaje Elis

0

rondo_sebes_IMG_3046Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga unul dintre cele 3 vouchere de 25% discount la gama premium de pavaje Elis și un tricou polo branduit.

image description
image description

Elis Pavaje este liderul pieţei pavajelor din România. Înființată în 1991, compania dispune de cea mai variată gamă de pavaje de pe piaţa românească – peste 125 de modele de pavele rezidenţiale şi industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheți şi produse ornamentale din beton (palisade, blocuri de zid, elemente de treaptă, jardiniere, garduri, plăci de soclu), disponibile în mai multe variante de dimensiuni şi culori, ce asigură multiple posibilităţi de amenajare.

Pe lângă gama calitativă și variată de produse, Elis Pavaje își întregește oferta cu un pachet complet de servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la consultanţă şi proiectare, până la transport, montaj şi întreţinerea şi curăţarea pavajelor. În luna iunie 2016 au împlinit 25 de ani de activitate, perioadă în care au vândut peste 11 milioane mp de pavele şi peste 11 milioane m.l. de borduri.

 

Rustic P4 Cafe_2154

Concursul s-a încheiat. Câştigătorii sunt:

 Olescu Laura Livia, Sibiu
 Pantalon Andreea Simona, Valea Ursului, Iaşi
 Mateescu Alexandra, Dobroeşti

Perioadă concurs: 26 septembrie – 5 octombrie

Extragerea câştigătorilor: 6 octombrie

Premii: 3 x voucher discount 25% gama premium de pavaje Elis şi un tricou polo

Mecanism: răspunde la întrebarea din formularul de mai jos până pe 5 octombrie şi poţi fi unul dintre cei trei câştigători. Mult succes!

Detalii în regulamentul de aici.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply