(P) Casa perfectă, gândită după planurile unui arhitect

0

Mulți dintre români au început să ia în considerare varianta construirii unei case, în defavoarea locuitului „la comun” într-un bloc de apartamente. Din păcate însă, cei mai mulți dintre aceștia nu au luat în considerare ajutorul enorm pe care poate să îl ofere un arhitect profesionist.

Cei mai mulți au avut tendința să devină brusc extrem de zgârciți când vine vorba de crearea căminului ideal. Tot ce conta în acel moment era să își construiască o casă mare, impunătoare. Recomandările oferite de un arhitect, dar mai ales crearea unui plan corect al casei, care să asigure și un plus de siguranță, în niciun caz nu erau o prioritate.

Astfel, mulți au ajuns să își dea seama de importanța serviciilor unui arhitect mult prea târziu, când casa era de o banalitate sau de o urâțenie greu de suportat. Cei care au ajuns să își schimbe planurile de viață și să se mute în alte părți față de locul în care s-a construit locuința lor au avut de suferit din această cauză. Lipsa de orientare estetică și practică a făcut aproape imposibilă vânzarea casei. În cele mai multe dintre aceste cazuri chiar a fost nevoie de o reducere majoră a prețului inițial, pentru a face posibilă vânzarea sa. Numai așa s-ar mai fi putut recupera o parte din investiția inițială, ce nu era de neglijat.

Acesta este doar unul dintre scenariile care pun în lumină alegerile făcute pe fugă, în care se substimează puterea unui plan de arhitectură, creat special de un profesionist al domeniului. Fenomenul acesta este tot mai prezent, iar urmările sale se pot observa pe oriunde.

Proiectul casei, o etapă definitorie pentru conceptul locuinței

Conform experților smarthomeconcept.ro, crearea unui plan de arhitectură reprezintă un cost mic, în comparație cu valoarea totală a clădirii. Totuși, lipsa unui astfel de proiect reprezintă un cost mult prea mare, pe care nu ar trebui să și-l permită nimeni. Din cauza lipsei acestuia sunt afectate multe dintre caracteristicile esențiale ale unui cămin, locul drag care ajunge să fie denumit acasă.

Colaborarea cu experții Smart Home Concept aduce o serie de beneficii, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru firme. Se oferă proiecte de locuințe, precum și consultanță și asistență tehnică în demararea propriu-zisă a construirii. Inginerii, verificatorii și experții tehnici sunt cei dau viață proiectului și îl ajută să se dezvolte armonios.

De bază însă rămâne livrarea unor proiecte impecabile de case, gândite în funcție de cerințele estetice și tehnice ale prezentului. Clienții care au colaborat de-a lungul timpului cu Smart Home Concept se declară pe deplin mulțumiți de calitatea serviciilor de care au avut parte, dar și de ofertele irezistibile, de un real folos.

Oferte marca Smart Home Concept

Astfel, din sumedenia de proiecte de casă disponibile pe Smart Home Concept se poate oricând alege varianta dorită, cu posibilitatea de a se face modificări la nivelul acesteia, în mod gratuit. Dacă, spre exemplu, proiectul predefinit, găsit pe site vă încântă, dar vă doriți să mai aveți în plus un beci, să măriți camerele sau să schimbați aspectul garajului, experții Smart Home Concept nu vor percepe niciun cost suplimentar. Aceștia cunosc importanța personalizării unui proiect, pentru ca orice client să fie pe deplin sigur că a făcut alegerea ideală pentru confortul propriu.

De asemenea, pe site-ul acestora (amintit în partea de sus a articolului) se vor găsi numeroase oferte, gata să satisfacă nevoile oricărui client. De exemplu, în prima ofertă de acest fel, la comandarea oricărui proiect de casă pentru autorizarea lucrărilor DTAC se oferă în mod gratuit asistență și consultanță tehnică pe toată perioada execuției. Pentru anumite județe ale țării se asigură chiar și obținerea avizelor și autorizației de construcție. Pentru celelalte ofere puteți oricând consulta informațiile găsite pe site.

În plus, aceștia au introdus de-a lungul timpului și alte servicii noi, destinate mai multor tipuri de clienți. Reproiectarea sau optimizarea proiectelor de structură sunt destinate celor care doresc să elimine anumite costuri suplimentare, legate de cantitatea de beton, despre care s-ar considera că este mult prea mare.

Crearea unui proiect de calitate, care atinge perfecțiunea arhitecturală reprezintă cartea de vizită a profesioniștilor de la Smart Home Concept. Dacă încă nu știți ce înseamnă bijuteriile arhitecturale, le puteți admira și analiza oricând pe site-ul acestora.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply