Care sunt principalele intrebari pentru a cumpara accesorii baie necesare in casa ta?

0

Oricine se muta, construieste o casa sau pur si simplu isi schimba locuinta, incearca sa creeze un camin primitor. Finisajele, mobila, alegerea de accesorii baie si bucatarie sunt doar cateva lucruri carora oamenii le acorda atentie pentru a se simti bine dupa o zi lunga de lucru sau impreuna cu familia si prietenii.
In baie petrecem destul de mult timp, in special seara cand dorim sa ne relaxam facand un dus sau o baie pentru a scapa de energiile acumulate peste zi. Din acest motiv, nu doar elementele mari, precum mobila si cada, sunt importante, ci si accesoriile, care desi luate separat au dimensiuni reduse, impreuna pot schimba considerabil aspectul si atmosfera dintr-o baie.

Accesoriile pentru baie sunt multiple, pornind de la necesarele baterii, pana la elemente ca suporturile de hartie igienica, inelele, rafturile si dispensoarele de sapun.
Utilarea unei bai cu adevarat atractive, relaxante si, in special usor de folosit, se face tinand cont de o multitudine de lucruri, pentru ca totul sa devina cu adevarat armonios.
Referitor la aspectul pe care il putem crea intr-o baie, sfaturile specialistilor magazinului online BATERII-LUX.ro in materie de accesorizare a baii sunt urmatoarele:

  1. Analiza baii si a particularitatilor sale

In primul rand, ne vom gandi la anumite aspecte de ordin functional, acestea fiind cele mai importante. Astfel, vom incerca sa raspundem la urmatoarele intrebari:

  • Este spatiul suficient de mare pentru a ramane cu o baie aerisita dupa accesorizare? Poate ne dorim o baie bogat utilata, insa nu e oportun ca spatiul sa devina extrem de aglomerat;
  • Avem dus, cada sau ambele? In functie de asta, vom cunoaste ce fel de accesorii suplimentare ne sunt potrivite (brate, iesiri si coturi pentru dus, pipe si baterii pentru cada etc);
  • Cati oameni urmeaza sa foloseasca baia respectiva? Daca numarul este unul mai mare, se poate ca fiecare membru al casei sa aiba necesitati particulare;
  • Ce elemente de igiena dorim sa depozitam in baie? Pe cand unii isi tin prosoapele si rezervele de hartie in debara, multi prefera sa le gaseasca un loc dedicat in baie, folosindu-se de inele si rafturi.

  1. Alegerea stilului

Daca am raspuns cu brio la primele intrebari, este momentul sa ne gandim la stilul pe care dorim sa il cream in baie, precum si la accesoriile cele mai potrivite pentru necesitatile si preferintele noastre. Un nou set de intrebari ne ajuta sa stabilim cu usurinta acest aspect:

  • Ce culoare au peretii, mobilierul, gresia, faianta, sistemele sanitare? Asta ne va ajuta in alegerea unor accesorii potrivite care se potrivesc cu aspectul general al baii si nu creeaza disonante majore;
  • Ce fel de oglinda se potriveste cel mai bine? Exista o multitudine de tipuri de oglinzi pe piata, important fiind sa alegem una ce se potriveste perfect cu dimensiunile baii si stilul celorlalte elemente;
  • Ce alte accesorii dorim sa avem? Exista multe alte accesorii care ne pot fi de folos: suport de pahar, hartie si periuta de dinti, comanda de reglare a apei, baterii lavoar, boxe, sisteme de detectie scurgeri etc.


Functionalitatea, stilul si bugetul sunt principalele elemente de care tinem cont cand cumparam accesorii baie
Daca am stabilit in mare parte toate aceste detalii, tot ce ramane de facut este sa gasim un magazin bun, cu o gama variata de accesorii baie. Magazinul https://www.baterii-lux.ro se mandreste cu sute de accesorii care reusesc sa ii satisfaca chiar si pe cei mai pretentiosi clienti.
 
 
Sursa: Agentia Fortin

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply