(P) Cardul VELUX iți oferă montajul cadou!

0

VELUX_ComunicatLa început de an, VELUX România vine cu o ofertă promoțională atrăgătoare pentru clienții săi din România și Republica Moldova. Oferta se adresează clienților care sunt în faza de amenajare a mansardei și au nevoie de lumină naturală și ventilație în spațiul de locuit.

Promoția „Cardul VELUX îți oferă montajul cadou!” se desfășoară în perioada 1 februarie – 31 martie 2014. VELUX oferă montajul ferestrelor de mansardă gratuit tuturor clienților săi care achiziționează ferestre de mansardă în perioada campaniei. Pentru a beneficia de montajul cadou, cumpărătorii trebuie să solicite cardul VELUX de la distribuitorii autorizați de la care cumpără ferestrele originale VELUX, să intre pe site-ul velux.ro și să contacteze un montator autorizat. Costurile montajului sunt suportate de către organizatorul promoției, în limita a 150 de lei fără TVA, pentru un montaj standard, cu condiția ca montajul să fie realizat de către un Montator Partener VELUX.

Cardul VELUX poate fi obținut de la orice punct de vânzare al distribuitorilor autorizați din țară sau poate fi descărcat de pe velux.ro. Prin intermediul cardului VELUX, posesorul are acces la cele mai avantajoase promoții VELUX, la produse originale și servicii de calitate oferite de către VELUX România.

„Prin această campanie dorim să venim în întâmpinarea clienților noștri care în această perioadă își amenajează mansardele și să le oferim gratuit montajul ferestrelor de mansardă prin montatorii autorizați de către noi. Astfel, clienții pot să beneficieze de garanție extinsă pentru montaj dar și de garanția unui produs de excepție! Suntem liderii pieței de construcții dedicate mansardelor și oferim produse originale și servicii de calitate de peste 70 de ani. În tot acest timp am acumulat o experiență imensă pe toate planurile – de la identificarea nevoilor de construire și amenajare, la gândirea unor soluții inovative, producție și asistență în implementarea lor. Gama de produse și servicii pe care le oferim a devenit una foarte vastă. Prin Cardul VELUX, ne-am propus să informăm permanent și complet clienții, pentru ca fiecare experiență VELUX să fie una reușită și satisfăcătoare pentru ei iar titlul de expert al soluțiilor pentru mansardă să fie pe deplin valorificat în favoarea lor”, Noemi Ritea, Manager General VELUX România.

Produsele participante la această campanie promoțională sunt toate modelele de ferestre de mansardă VELUX din gama actuală de ferestre, prezentate în Lista de prețuri valabilă din 20.05.2013, pentru oricare din dimensiunile disponibile.

Detaliile promoției Regulamentul Oficial sunt disponibile pe pagina oficială velux.ro sau la numărul 0-8008-83589 (apel gratuit).

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply