(P) Bucura-te de vara perfecta la tine acasa

0

Lenjerie  bambus verdePe timp de vară, e important să acordăm o atenție sporită casei. Datorită vremii prielnice, putem petrece mai mult timp pe balcon sau chiar în grădina propriei locuințe. Tocmai de aceea, amenajarea acestor spații care în restul anotimpurilor nu sunt la fel de populare este importantă pentru momentele în care relaxarea primează.

Mai mult decât atât, dacă balconul este conectat cu dormitorul poți extinde redecorările și în această încăpere. Lenjeriile de pat pot fi principalul focus dacă sunt alese astfel încât să atragă atenție și să fie în armonie cu restul accesoriilor.

Poți face schimbări radicale sau doar să-ți lași amprenta asupra anumitor ”colțuri” din casă în funcție de ce te inspiră vara sau ce te relaxează în sezonul cald. Soarele, marea, nisipul, florile, toate reprezintă un punct de pornire atunci când vrei să redecorezi și să te simți ca acasă într-un mediu vesel, cald și primitor.

Dacă stai la casă, iar grădina este una spațioasă și plină de verdeață atunci lucrurile pe care le poți amenaja sunt numeroase. Fie că ești un împătimit al filmelor sau doar vrei să petreci timp cu prietenii într-un loc intim, un cinema în aer liber este simplu de amenajat, dar de efect. Ai nevoie doar de scaune de lemn, pufi sau câțiva paleți, un proiector și o suprafață pe care să proiectezi ultimul film apărut.Poți renunța la scaunele clasice și adopta un stil mai lejer prin folosireaunui cearceaf alb. Pentru o atmosferă romantică, poți agăța în locurile ceva mai înalte ghirlande și lumini difuze, alături de o masă și câteva scaune din lemn sau un hamac prins între 2 copaci. Ce trebuie să eviți sunt zilele ploioase, în rest totul vine de la sine.

Locuitorii apartamentelor de la bloc ce dețin balcoane nu ar trebui să se lase mai prejos. Chiar și un spațiu mai mic poate fi decorat într-un stil unic. Din punct de vedere al mobilierului, clasica măsuță cu scaune poate fi înlocuită de etajere și rafturi din lemn pentru depozitare și accesorizare. Poți apela la tabureți cu capac pentru un plus de spațiu de stocare. Din cauza spațiului nu foarte generos, te poți folosi de spațiile pe verticală pentru așezarea plantelor tale favorite, nu înainte de a te gândi cât de mult ajunge soarele pe partea aleasă.

Redecorarea se poate extinde chiar și în dormitor, mai ales în cazul în care balconul aparține de acest spațiu al locuinței. Deși par neînsemnate, lenjeriile de pat pot aduce un aer fresh dormitorului. Mai mult decât atât, produsele de pat alese în mod corect îți pot oferi un confort sporit și un somn de neuitat.

Lenjeriile realizate din bambus 100%de la Green Future sunt perfecte pentru orice anotimp, acest material fiind un termo-regulator excelent și un antimicrobian natural, disipând mirosurile. Este recomandat pentru cei care suferă de alergii la acarieni sau la chimicalele folosite pentru finisarea țesăturilor.

Află mai multe despre acest tip de produse de dormit aici. Momentele tale de odihnă nu au fost niciodată mai liniștitoare!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply