(P) Blatul din marmura cu isertii de perle – bijuteria din bucataria ta

0

1.Blat PEARL BLACKO gospodină desăvârșită știe că o mâncare delicioasă are nevoie nu doar de ingrediente speciale, ci și de un spațiu optim pentru a realiza ce îşi doreşte. Bucătăria a fost dintotdeauna pilonul central al casei, locul unde o singură persoană poate crea arome îmbietoare și gusturi de neuitat pentru familie sau prieteni.

Însă, așa cum orice fel de mâncare presupune folosirea unui ingredient secret, și experiența unei cine memorabile vizează nu doar calitatea preparatelor, ci și o locație selectă în care să se desfășoare. Sigur, restaurantele elegante reprezintă întodeauna o variantă, dar ce-ai spune dacă propria ta bucătărie ar fi demnă de cinci stele Michelin?

Primul pas în această direcție este recomandat de specialiștii Kuma, care îți vin în întâmpinare cu un blat select, a cărui bază conține o selecție de materiale fine care, doar prin simpla denumire, te vor inspira la delicatese exotice. Format dintr-un amestec de marmură naturală cu numeroase scoici sidefate aduse din Thailanda și mixate cu o rășină fină, Pearl este unul dintre cele mai fluide materiale de pe piață ce se poate turna, cu ușurință, în orice formă de blat dorită.

Preparatele tale nu vor fi singurele vedete din casă odată ce le poți prezenta pe acest mozaic sidef, o suprafață mată, rezistentă atât la căldură, cât și la pete sau zgârieturi. În plus, dacă gusturile tale culinare depășesc norma convenționalului și blatul poate avea o culoare îndrăzneață, iar Pearl este disponibil în trei nuanțe diferite: alb, bej și chiar negru.

5. PEARL BLACK_PEARL BEIGE_PEARL WHITE

Odată  ce ți-ai ales culoarea potrivită, următorul pas este decizia asupra formei blatului. Așa cum un bucătar experimentat cunoaște importanța unui plating perfect și specialiștii Kuma îți pun la dispoziție forme de blat adaptate spațiului tău, fie că îți dorești un blat clasic în formă de L, U sau chiar o insulă. Pe de altă parte, dacă vrei să experimentezi cu formele spațiului așa cum mixezi diverse arome în bucătărie, prezintă echipei Kuma un desen cu ceea ce îți dorești, iar în cel mai scurt timp visul tău va deveni realitate.

Ultima recomandare pentru o bucătărie de invidiat vizează detaliile. Kuma știe cât de importante sunt asocierile în bucătărie, așa că nu uita să asociezi corect și mobilierul ales. Așa cum nu orice vin se potrivește cu orice fel de mâncare, și blatul Pearl trebuie combinat fie cu un mobilier clasic, dar mai elaborat din punct de vedere al formelor, fie cu un mobilier minimalist cu linii moderne, care să scoată în evidență mozaicul blatului. De exemplu, blatul Pearl Black contrastează sublim un mobilier Nordline din lemn de frasin în nuanțe deschise, calde, iar același mobilier se va îmbina perfect cu tonurile calde ale blatului Pearl Beige.

Ești gata să primești distincția supremă pentru bucătăria ta? Mai multe detalii despre blatul Pearl, dar și despre alte produse KUMA&Nordline găsești pe www.kumaromania.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply