(P) BIFE-SIM 2018, spectacol de forme, tendinte și idei!

0

La inchiderea unei alte editii de exceptie BIFE SIM, targul reuseste sa isi pastreze statutul de lider al evenimentelor de nisa organizate in tara noastra, dar sa si reflecte tendintele actuale in materie de design interior, fiind, pentru cei care ii trec pragul, un veritabil spectacol de forme, tendinte și idei!

Produsele și serviciile ofertate, precum și activitățile conexe în care au fost implicati vizitatorii, fie la standuri, fie în spațiile dedicate conferințelor și seminariilor, au contribuit la creșterea notorietății editiei din acest an a BIFE-SIM.

Plusul de valoare adăugat târgului, prin profesionalismul tuturor celor implicati in acest proiect, a contribuit la o participare numeroasă a publicului la ediția recent încheiată. Astfel, între 12 și 16 septembrie, BIFE-SIM a primit peste 14.000 de vizitatori, atât specialiști care s-au informat și au stabilit relații de afaceri cu producătorii, importatorii și distribuitorii din industria mobilei, cât și public larg interesat de tendințele „home & deco”.

BIFE-SIM 2018 a însemnat:

  • 27.221 mp si 270 de companii participante
  • 19 % grad de internaționalizare
  • Expozanți din 13 țări: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Moldova, Polonia, Romania, Elvetia si Turcia.
  • Lansari de produse noi pentru majoritatea companiilor expozante

BIFE-SIM 2018 a însemnat un dialog permanent între producători, importatori și distribuitori, o platformă de expunere organizată la standarde internaționale, un spațiu unde timp de cinci zile s-au prezentat și achiziționat piese de mobilier destinate oricăror spații, dar și tehnologii și echipamente pentru industria prelucrării lemnului.

BIFE-SIM 2018 a fost organizat în șase saloane tematice, fiecare grupând mobilier pe anumite stiluri sau pentru anumite spații:

  • Clasic – mobilier clasic, din lemn masiv, realizat prin adaugarea unor elemente care imprimă pieselor o eleganță impunătoare;
  • Design – mobilă modernă și versatilă, adaptată unui stil de viață în tendințe și care răspunde nevoilor de amenajare a spațiilor mici în care soluțiile de depozitare fac diferența;
  • Confort – piese de mobilier pentru confortul căminului sau al biroului, canapele și fotolii;
  • Bucătării – mobilă în diferite stiluri: contemporan, modern, eclectic sau rustic, cu piese menite să facă din bucătării spații versatile, indiferent de mărimea lor;
  • Decorațiuni și corpuri de iluminat – obiecte decorative, lustre și candelabre potrivite oricărui spațiu și buget;
  • Echipamente, Maşini, Utilaje, Materii Prime si Accesorii salonul în care vizitatorii specialiști au avut ocazia să discute cu producătorii și importatorii și să consulte ofertele acestora, în scopul dezvoltării de afaceri menite să aducă un plus de valoare producției de mobilă.

Pe tot parcursul BIFE-SIM au avut loc demonstrații practice in scopul informării celor interesați despre caracteristicile, tehnica si functionalitatea echipamentelor si accesoriilor pentru industria mobilei, dar si ale mobilierului.

BIFE-SIM 2018 nu a fost doar un eveniment unde calitatea, varietatea și ingeniozitatea mobilierului și-au dat întâlnire, ci şi locul de desfăşurare a multor evenimente conexe de succes: Conferinta de design, cu tema Smart Industries for a Smart City, Concursul Național de Design, numeroase workshopuri de design interior, precum si tombola vizitatorului, cu premii oferite de către firmele participante.

Va lansam inca de pe acum invitatia de a ne onora cu prezenta si la editia  BIFE-SIM 2019, ce se va desfasura in perioada 18 – 22 septembrie!

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply