(P) Banda sigilantă Sika MultiSeal, soluţia rapidă pentru fisurile casei!

0

15.SikaMultiseal LATAM (11)În structura acoperişului şi îndeosebi a elementelor contructive aflate la exterior pot apărea mici fisuri care în timp pot provoca daune considerabile întregii locuințe.

Nu dispera! Există soluţii speciale care te scapă rapid şi eficient de aceste neplăceri!

Pentru a evita problemele determinate de o fisură nou aparută sau de una anterioară sigilată necorespunzător, specialiștii Sika te sfătuiesc să acționezi cât mai repede după ce o observi. În acest sens, una dintre cele mai bune soluții la care poți apela este Sika MultiSeal – bandă sigilantă auto-adezivă. În egală măsură, banda Sika MultiSeal poate fi folosită şi ca element de etanşare pentru rosturi care sunt supuse mişcării, chiar şi între elemente constructive realizate din materiale diferite.

Banda sigilantă Sika MultiSeal, recomandată de specialiștii Sika, este laminată pe faţa exterioară cu folie de aluminiu, iar faţa cere se pune în contact cu suportul este peliculizată cu o compoziție adezivă obţinută din combinarea bitiumului cu cauciucul modificat.

Sika MultiSeal se poate aplica cu succes pe acoperișuri (inclusiv pe cele metalice), pe burlane, pe membrane bituminoase, sau direct pe fațada construcției, fiind folosită atât pentru sigilare, cât și pentru repararea structurilor împotriva infiltrațiilor și a curenților de aer.

15.SikaMultiseal LATAM (12)Avantajul major al benzii Sika MultiSeal este rezistența mare la condiții climatice diverse şi la razele UV. Mai mult, datorită structurii sale, produsul poate fi aplicat foarte ușor, având aderenţă bună pe o largă varietate de straturi suport. Banda Sika MultiSeal are rezistenţă la bitum şi poate fi vopsită.

Pentru o aplicare corectă, specialiștii Sika recomandă ca stratul suport să fie uscat şi în prealabil curățat. În cazul aplicării pe timp friguros, aderenţa benzii Sika MultiSeal la stratul suport poate fi mărită prin încălzire cu ajutorul unui dispozitiv de aer cald.

Sika MultiSeal este disponibil în două variante de culoare, cu folia de aluminiu vopsită gri mat sau maro teracotă, și poate fi găsit în reţelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin şi Mr. Bricolage.

Pentru mai multe detalii vizitează www.sika.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply