(P) Balcon la mansardă. Credeai că nu este posibil?

0

VELUX_cabrioSchimbă-ți punctul de vedere cu ineditul balcon VELUX Cabrio® și vei avea o mansardă unică, plină de lumină și aer proaspăt.

Mansarda nu este completă fără o priveliște către oraș sau împrejurimi. Ferestrele de mansardă sunt cele bune alegeri când vine vorba de acest spațiu inedit prin excelentă, nu doar pentru că aduc de două ori mai multă lumină naturală decât cele verticale, dar ajută la realizarea ventilației naturale și facilitează accesul la priveliște.

VELUX_Cabrio_1Însă, pentru o mansardă cu personalitate și pentru un impact vizual maxim, există un produs inovator care-ți va inunda mansarda în lumină naturală, oferindu-ți o deschidere de la podea până la tavan. Achiziție excelentă pentru casa ta, balconul Cabrio® de la VELUX este produsul perfect pentru schimbarea mult așteptată.

Această fereastră de mansardă inovatoare se transformă în câteva secunde într-un balcon ce permite accesul în afara mansardei și o vedere panoramică asupra împrejurimilor.

Balcoane Cabrio in combinatie, exteriorSistemul este format din două părți care de deschid și se transformă instantaneu într-un balcon. Fereastra jumătății inferioare se acționează prin împingerea cu ușurință în exterior până la poziția verticală. Fereastra jumătății superioare are un mâner pentru împingere a ferestrei în exterior până la 45 grade, astfel încât fereastra se transformă într-un acoperiș deasupra capului.

Balcon Cabrio__VELUX600x400Parte inferioară a balconului are geam securizat și grilaje laterale pentru siguranță în momentul pășirii în balcon, oferind un grad sporit de securitate. Când este închis, sistemul este asemănător cu două ferestre de mansardă combinate pe verticală, perfect etanșe. Profilul exterior este discret, menținând integritatea arhitecturală a acoperișului.

În cazuri speciale balconul poate fi utilizat și ca ieșire de urgență.


Balconul este potrivit mansardelor cu o pantă cuprinsă între 35 -53 grade.
Tocul și cerceveaua sunt fabricate din lemn de pin de calitate superioară, stratificat, lăcuit, care nu își modifică forma de-a lungul anilor și asigură închiderea perfectă în timp. Beneficiile balconul VELUX sunt de neegalat iar tu te vei bucura de combinația ideală dintre lumină naturală din abundență, aer proaspăt și priveliște – perfecte pentru locuința ta.

Află mai multe detalii despre balconul VELUX Cabrio® pe velux.ro.

image001

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply