(P) Baia ta de vis, de la KUMA – design si rafinament

0

Când vine vorba de design interior și amenajarea uneia dintre cele mai importante zone ale locuinței voastre, precum baia, confortul și funcționalitatea trebuie să se îmbine armonios astfel încât să redea nu doar un spațiu practic, dar și un ambient în care să vă facă plăcere să vă începeți fiecare zi.

O baie modernă trebuie să ofere căldură, să devină o adevărată oază de relaxare pentru voi, să fie încăperea în care răsfățul pentru sine este singura voastră grijă. Și chiar dacă nu toți ne lăsăm inspirați de o anumită tendință de amenajare, există posibilitatea de a ne crea propriul univers, în funcție de formele și culorile care ne atrag.

Astfel, dacă vă considerați persoane moderne, care vor să iasă din tipar investind într-un confort îndelungat, împreună cu specialiștii de la Kuma puteți opta pentru o baie exclusivistă, cu un farmec aparte, în care excelența și unicitatea designului primează. Plecând de la boluri ovale, cu scurgeri ascunse și până la forme înclinate cu un aer nonconformist sau boluri ce par că sfidează realitatea, peste 80% dintre lavoarele Kuma sunt produse exclusiviste,  concepute pentru fiecare client în parte.

În plus, în funcție de necesități, puteți adapta lavoarul oferindu-i un plus de utilitate prin brațele laterale, care vor servi ca suport la întregirea ambientului: plante, o lumânare, diverse decorațiuni sau poate chiar caseta cu parfumuri.

De altfel, marele avantaj al acestor produse fiind chiar posibilitatea de a le adapta oricărui spațiu, indiferent de mărimea acestuia. De exemplu, chiar și într-o baie îngustă puteți obține un ambient de vis, optând pentru o formă de bol unică și o compoziție exclusivistă, precum graphalit glass, quartz sau mirificul Pearl.

Dincolo de lavoar, pentru un decor complet o să aveți nevoie și de un mobilier pe măsură, caz în care puteți alege din zeci de nuanțe și culori care vă inspiră.  Iar dacă o baie colorată este prea îndrăzneață pentru voi, nu-i nimic: albul este atemporal, iar eleganța acestuia indiscutabilă.

Dacă v-ați decis că e timpul să vă transformați baia dintr-un vis exclusivist în realitate, mai multe detalii despre lavoarele Kuma și mobilierul Nordline puteți găsi pe www.kumaromania.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply