(P) Baia de la mansarda – oaza ta personala

0

VELUX_baie_principalaBaia reprezinta un spatiu pentru relaxare si pentru rasfat. Totusi, multe bai nu ofera confortul, luminozitatea si ventilatia necesare unui astfel de spatiu. Renovarea sau amenajare baii la mansarda este o investitie care ar s-ar putea amortiza in diferite moduri. Puteti apela la un Montator Partener VELUX accesand velux.ro pentru a putea incepe transformarea acesteia. Lumina este acolo, doar trebuie sa ii faceti loc sa intre.

Spatiul din baia situata la mansarda se poate mari cu ajutorul ferestrelor de mansarda VELUX ultra-rezistente la umiditate, fiind fabricate din lemn invelit poliuretan alb. Acest model de ferestre este oferit in exclusivitate de compania VELUX si a fost special creat pentru incaperi cu umiditate ridicata (bai, bucatarii, piscine). Lumina vie a diminetii va va reimprospata rapid pentru o zi de munca plina.


VELUX_baie_1De doua ori mai multa lumina

Folosirea a doua ferestre de mansarda din lemn laminat acoperit cu un strat de poliuretan alb poate avea un efect uimitor. Impreuna cu finisajele albe din baie, aproape ca dubleaza incaperea prin lumina reflectata.

VELUX_baie_2

Usor de intretinut
Suprafata din poliuretan alb a ferestrelor VELUX model GGU nu necesita intretinere. In plus, au un design elegant, fiind potrivite oricarui tip de amenajare. Lumina naturala produce un efect vizibil de marire a spatiului iar ventilatia asigura aerisirea rapida a umiditatii ridicate. Clapeta de ventilare a modelului GGU este proiectata sa ramana deschisa. Este perfecta pentru eliminarea umiditatii dupa fiecare dus.

 

 

 

 

VELUX_baie_3

Nu uita de jaluzele
Fie ca te imbraci sau fie ca te relaxezi in cada de baie, intimitatea este la fel de importanta ca si lumina naturala in aceasta incapere – iar de aceea jaluzelele VELUX sunt esentiale.

 

 

VELUX_baie_4

Cu jaluzelele VELUX poti avea tot ceea ce iti doresti in baie: poti regla lamelele in orice directie pentru a controla unghiul de patrundere a razelor solare si pentru intimitatea dorita. Avand un sistem unic de actionare fara snur si fiind realizate dintr-un material rezistent la umiditate, ca nu necesita curatare si sunt disponibile in 9 culori diferite care se potrivesc decorului si stilului baii tale.

Pentru bai la fel de inspirate viziteaza galeria foto disponibila pe velux.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply