(P) Băi atipice, dar rafinate: Negrul este noul alb

0

8_Square(50)-graphalit-glass-ZORRO

Deși atunci când ne gândim la amenajarea băii cu greu ne-o imaginăm în alte nuanțe decât cele de alb, KUMA, unul dintre principalii producători locali de lavoare, blaturi şi mobilier pentru băi şi bucătării sub brandurile Kuma şi Nordline, militează pentru schimbarea acestei mentalități, axându-se pe concepte inovative, în care culoarea vedetă este… negrul.

Oricât de atipic poate suna, combinațiile inteligente, suprafețele corect alese și accesorizarea cu bun gust, pot transforma o idee aparent reticentă, într-un vis devenit realitate! Elegant prin definiție, negrul se poate „strecura” în băile voastre în diverse ipostaze; fie printr-un un lavoar simplu, ca element cheie în încăpere, fie printr-o combinație surprinzătoare de alb și negru.

Care ar fi, totuși, motivele pentru care merită să investiți într-o amenajare atât de îndrăzneață? Ei bine, dacă sunteți genul de persoane care adoră băile lungi și relaxante, veți rămâne plăcut surprinși de refugiul pe care îl veți obține în propria baie.

Pe de altă parte, știm că spațiul din baie nu este destinat complet doar relaxării, ci este nevoie și de un strop de funcționalitate și lumină, aspect care poate fi ușor rezolvat prin adăugarea unor elemente mai luminoase din punct de vedere estetic, precum un mobilier alb, ori alte mici accesorii definitorii în nuanțe deschise.

În plus, rafinamentul specific acestor amenajări câștigă teren în rândul specialiștilor și prin posibilitatea de a fi ușor adaptat în orice locuință, indiferent de stilul unitar vizat. Astfel, de la amenajări în stil retro și până la decoruri nordice, negrul își poate face apariția în cele mai diverse ipostaze, secretul stând în forme, finisaje și accesorii.

În acest sens, prin diversitatea gamei de culori și materiale, specialiștii Kuma pot crea numeroase variante de lavoare simple, ori duble, în suprafețe mate sau lucioase, în nuanțe de negru de sine stătătoare sau chiar în combinații atractive cu alte tonuri mai deschise. Astfel, indiferent de stilul urmărit, vă puteți asigura de succesul unor elemente negre în propria baie.

Mai mult, prin intermediul materialului Rector, care, datorită caracteristicilor sale deosebite oferă multiplele posibilități de modelare, Kuma poate crea, de la zero, orice formă de lavoar dorită, cu orice dimensiuni, astfel încât baia voastră să devină rapid o realitate care coincide nevoilor și dorințelor fiecărui client în parte.

Mai multe detalii referitoare la produsele Kuma și posibilitățile de creare a unui stil propriu și îndrăzneț pentru baia voastră, găsiți pe www.KumaRomania.ro, în timp ce numeroase idei inspiraționale de amenajare a băii în nuanțe de negru sunt disponibile pe blogul companiei  www.blog.kumaromania.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply