(P) Avantajele apartamentului de la mansarda

0

Mansarda_principalaIn urma unor lucrari bine gandite de mansardare puse in practica de un dezvoltator cu experienta in domeniu, un apartament de doua camere din Targu Mures situat la ultimul nivel al unui bloc a devenit un duplex modern si pe placul tuturor.

Amplasarea sa la ultimul nivel al cladirii este un garant al intimitatii, securitatii, accesului nelimitat la priveliste si aer proaspat. Lumina naturala care patrunde prin toate ferestrele de mansarda VELUX montate ca urmare a extinderii apartamentului este elementul care pune in valoare spatiul proaspat castigat, nelasand niciun colt neutilizat la maxim.

In conditiile in care piata imobiliara abunda in constructii vechi si fara personalitate, mansardarea blocurilor, acolo unde este posibila, reprezinta cea mai scurta si eficienta cale pentru obtinerea unor conditii de locuire mai bune si cu costuri reduse.

Produsele VELUX folosite au fost: ferestrele de mansarda VELUX, rulourile opace si plasa impotriva insectelor.
Afla mai multe despre produsele VELUX aici

Mansarda_1_400x600Noua organizare a facut posibila personalizarea incaperilor in functie de fiecare membru al familiei. Camerele individuale au fost amenajate la nivelul mansardei pentru a beneficia de pozitia de top iar etajul inferior gazduieste spatiile comune si noua scara de acces proiectate cu volume generoase.

Mansarda_2_600x400Locatarii, initial proprietarii apartamentelor de la etajul patru, au privit mansardarea ca pe o optiune extrem de avantajoasa de extindere a spatiului apartamentului pe doua niveluri.

Extinderea pe verticala s-a efectuat cu costuri mai mici decat daca s-ar fi optat pentru mutarea intr-un apartament sau o casa cu suprafata similara. Pe langa spatiu suplimentar ei au dobandit si o structura noua a apartamentului, diferita de standardele clasicelor blocuri de apartamente.

Mansarda_camera copil_600x400Camera copilului are un caracter ludic sublinat si de liniile inclinate ale sarpantei. Lumina naturala ce patrunde prin fereastra de mansardă VELUX ajuta la crearea unui mediu sanatos, potrivit jocului si invatarii. Pentru momentele de somn si odina, ruloul opac blocheaza complet patrunderea luminii pe timpul zilei.

Mansarda_birou_400x600Amplasarea biroului la mansarda a fost o alegere extrem de inspirata. Linistea si intimitatea sunt asigurate iar lumina naturala este o conditie primordiala pentru studiu și concentrare.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply