(P) Alege un pavaj special pentru o gradina plina de inspiratie

0

Screenshot_1

O casă nouă înseamnă un nou început pentru tine și familia ta, iar fiecare element pe care îl adaugi la construcție este atent analizat și selectat atât din punct de vedere al aspectului, cât și al durabilității.

Aceste două criterii rămân valabile și pentru exteriorul casei, unde specialiștii în peisagistică recomandă crearea unor ambiente relaxante, moderne, în ton cu amenajarea interioară.

Astfel, Symmetrica vine în întâmpinarea nevoilor tale cu o gamă nouă, special concepută pentru mediul rezidențial. Pe lângă cunoscutele pavele clasice, Symmetrica Select conține mai multe tipuri de colecţii de pavele ce pot fi folosite atât la construirea aleilor pietonale, cât și a căilor de acces. În plus, datorită sistemului inovator Aqua Protect, noua gamă este ferită de pătrunderea apei, mărindu-i astfel durata de viață și colorostica originală până la 25 de ani.

Clasic reinterpretat pentru locuințe tradiționale

Pentru cei ce își doresc un ambient exterior unic, însă dominat de eleganța și simplitatea specifice stilului clasic, Symmetrica Select oferă nu mai puțin de cinci variante de pavaje, al căror punct de atracție principal este jocul impresionant de culori pământii. Amplio Mix Color, Maxia Mix Color, Travia Mix Color, Cammino Mix Color și Alegria Antica impresionează prin simplitate și asigură un ambient familial.

Un alt element specific acestui stil este forma clasică a pavelelor, fiecare dintre produsele menționate beneficiind de forme armonioase, ideale pentru amenajarea unor suprafețe mari cu scopul de a obține un decor uniform.

Jocuri vizuale pentru spații avangardiste

Dacă spiritul familiei tale este unul debordant de veselie și creativitate, atunci o amenajare convențională nu reprezintă o soluție pentru voi. În acest caz, Symmetrica recomandă pavelele Arca Romana, Immagia sau Aqua Stone, trei modele în cadrul cărora geometria este cuvântul cheie.

Având multiple forme şi texturi, dar și o gamă largă de culori, cele trei modele susțin amenajările creative, putând fi folosite la formarea unor decoruri avangardiste. Bineînțeles, singura limită pentru un astfel de ambient este imaginația, iar aceasta își poate pune amprenta în crearea unor modele unice, care să vă reprezinte personalitatea.

Pe lângă design-ul special, gama Select te va cuceri și prin funcționalitatea produselor. Zen, de exemplu, este un model unic în România și se adresează celor care vor să-și surprindă invitații cu o alee care îmbină perfect utilul cu plăcutul. Folosind dale dreptunghiulare de mari dimensiuni, Zen permite crearea unor trasee de urmat sau indicarea unor zone de interes prin intermediul unei buline cu vopsea reflectorizantă.

Pentru mai multe detalii despre Gama Symmetrica Select, dar și despre celelalte soluții de amenajare cu dale, borduri sau rigole, accesați www.symmetrica.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply