(P) Alege un design şi o ambientare deosebite cu produsele Kuma

0

9_KUMA_SQUARE 50 CU RAME_RECTOR ALB

Anul acesta, Kuma mizează pe importanța personalizării și, în acest sens, întărește ideea de individualizare a celor mai importante zone din căminul nostru, iar fiecare element trebuie să fie nu doar pe placul nostru, dar și o oglindă a personalitații noastre, prezentată în fiecare detaliu.

Astfel, o dată cu noul slogan – Be different, Choose Design, Choose Kuma – compania lansează și o gamă nouă de culori: Danube, Oka, Jardin și Diamantina, două dintre acestea fiind inspirate din culorile anului – Roz Quartz și Albastru Serenity. Produse în două tipuri de suprafețe, lucios și mat, cele patru noi variante sunt disponibile în gama de produse din granulon, care beneficiază de o suprafață pulverizată cu granule și sunt acoperite cu un gelcoat special care le oferă astfel o rezistență îndelungată, precum și proprietăți anti-calcar.

Noile nuanțe completează gama largă de culori disponbile pentru personalizarea fiecărui lavoar și blat de bucătărie, păstrând stilul deja caracteristic al companiei româno-daneze, caracterizat prin simplitatea și minimalismul specifice designului nordic, o tendință majoră și în acest an.

Contrar climei reci din care provine, stilul scandinav este caracterizat printr-un echilibru perfect între estetică și funcționalitate, reușind să transforme orice încăpere într-un spațiu cald și primitor, și se adresează cu precădere persoanelor al căror ideal de amenajare vizează un spațiu simplist, util și elegant prin definiție. Pentru nordici, este un must-have ca unul dintre elementele din bucătărie să conțină și o pată de culoare mai închisă, aceasta aducând un plus de eleganță spațiului. Însă, indiferent de natura acestuia – baie ori bucătărie, un ambient nordic este completat  cu nuanțe pale si materiale naturale.

Apetitul pentru acest stil de design interior poate fi satisfăcut indiferent de spațiu și dimensiunea acestuia, frumusețea sa constând tocmai în versalitatea pe care o dovedește. În acest sens, specialiștii Kuma vă pun la dispoziție o gamă largă de lavoare și concepte pentru baie, care pot fi personalizate în funcție de culori, forme și dimensiuni astfel încât să poată fi integrate în orice încăpere.

De asemenea, și bucătăria reprezintă un spațiu oportun pentru înglobarea acestui stil, posibilitățile de design vizând atât partea de mobilier, cât și miciile detalii care vă pot scoate încăperea din anonimat, păstrând în același timp un look simplu, moderat și fără urmă de efort.

Mai multe detalii referitoare la produsele Kuma și posibilitățile de creare a unui stil propriu și îndrăzneț pentru baia voastră, găsiți pe www.KumaRomania.ro, în timp ce numeroase idei inspiraționale de amenajare a băii sunt disponibile pe blogul companiei  www.blog.kumaromania.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply