(P) Acoperișuri pentru fiecare casă, la Wetterbest

0

Construirea unei case se asemănă cu realizarea unui puzzle, toate părțile trebuie să fie de aceeași calitate, pentru a se potrivi perfect. Astfel, proprietarul trebuie să țină cont de anumite aspecte în selecția produselor, pentru a se bucura de aspectul și integritatea construcției pentru o durată cât mai mare de timp.

Alegerea tipului de acoperiș indică preferințele proprietarului pentru o anumită estetică și diverse caracteristici ale produsului selectat. Acoperișurile cu țigle cu profil înalt, de tipul Cardinal și Colosseum, dezvoltate de Wetterbest, reprezintă varianta optimă pentru diferite tipuri de case. Țigla metalică Cardinal se remarcă prin linii ample ce amintesc de forma țiglelor ceramice, având muchii pronunțate ce o diferențiază de restul profilelor de țiglă existente. Aceasta propune o etanșare mai bună, datorită celor două canale capilare pronunțate cu care este prevăzută. Pe de altă parte, țigla metalică Colosseum este zveltă şi amplă și se pretează mai ales pentru învelirea acoperișurilor cu suprafețe mari și geometrii variate.

Pentru un design simplu, elegant, de bun gust, varianta ideală este tabla fălțuită Faltz, ideală pentru toate tipurile de acoperiș cu o pantă mai mare de 3,5 grade. Aceasta asigură o rezistență sporită la radiații UV, coroziune și infiltrații.

La fel de importantă ca alegerea unui acoperiș este și alegerea accesoriilor care protejează structura acestuia. Un acoperiș modern are nevoie de montarea unei membrane cu permisivitate ridicată la vapori, de tipul membranei anticondens Wetterbest, care garantează uscarea tuturor straturilor acoperișului, pentru o bună funcționare. Totodată, instalarea corectă a elementelor de ventilație ajută la extinderea duratei de viață a acoperișurilor.

Apa reprezintă un element care poate distruge structura acoperișului, de aceea montarea unui sistem de drenaj al apelor pluviale ajută la funcționalitatea acestuia și îmbunătățirea aspectului estetic. Mai mult, acesta nu permite scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii sau infiltrarea ȋn fundația şi pereților casei. Wetterbest oferă două tipodimensiuni care acoperă nevoia de drenare pentru toate tipurile și suprafețele.

Alte accesorii care alcătuiesc casa Wetterbest sunt ferestrele pentru mansardă care asigură lumina necesară pentru un mediu optim și accesoriile destinate închiderii acoperișurilor, care sunt standardizate și optimizate din punct de vedre dimensional și funcțional, putând fi și confecționate la comandă. Pentru zilele cu vreme extremă, gama de sisteme de parazăpezi profesionale împiedică desprinderea bruscă a zăpezii de pe acoperișurile în pantă. Gardul realizat din șipci metalice întregește o casă durabilă, rezistentă în orice condiții climatice și de care proprietarii se pot bucura ani la rând.

Toate aceste produse se regăsesc în portofoliul de produse Wetterbest, care poate fi consultat la următorul link.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply