(P) Accente rustice in amenajarea unui dormitor modern

0

Green Future - accente rustice

Designerii de interior stabilesc trendurile în materie de amenajare a spațiului an de an și se pare că în ultimul timp accentul se pune din ce în ce mai mult pe conectarea cu vremurile de demult. Chiar și produsele de dormit și materialele din care acestea sunt realizate sunt alese astfel încât să inducă atmosfera intima a locuințelor vechi. Gama de lenjerii Green Future e pregătită în acest sens cu produse inspirate de curentul rustic.

Atmosfera rustică ne duce cu gândul la casele bunicilor sau la casele vechi create din lemn masiv și inserturi din piatră naturală. Deși poate părea că nu își are locul în cultura urbană modernă, acest stil poate fi surprinzător de actual dacă îmbinăm elementele vechi cu cele noi în mod armonios. Structurile de genul grinzilor de lemn, cărămizilor aparente și lambriurilor cu noduri și linii neregulate sunt specifice acestui stil care îmbină trecutul cu prezentul.

Un dormitor cu accente rustice trebuie să conțină neapărat elemente realizate din lemn. Vorbim aici de mobilă atent aleasă, decorul tavanului, diverse accesorii sau chiar dușumele din lemn masiv.

În funcție de dimensiunea dormitorului, încărcarea cu elementele din lemn masiv variază. Spre exemplu, un dormitor aflat la mansardă poate beneficia de grinzi plasate pe tavanul încăperii deoarece de obicei acest tip de camere au tavanul destul de înalt. Pentru dormitoarele de dimensiuni reduse este suficient să ne concentrăm asupra accesoriilor sau a micilor artificii.

Materialele din fibre naturale sunt de asemenea parte a curentului rustic, iar produsele de dormit sunt foarte importante în orice dormitor reamenajat, indiferent de stilul ales.

Setul de pat cu motive de inspiraţie folclorică de la Green Future este un detaliu care cu siguranță face diferenţa. Lenjeria este de calitate superioară cu 50% bumbac şi 50 % bambus. Bambusul este antibacterian, absoarbe transpiraţiaşimenţine o senzaţie de răcoare. Bumbacul face ţesătura rezistentă, moale şi fină pentru ca pielea ta să fie în permanență protejată.

Ce spui, însă, dacă apelezi la un design venit din inspirația bihoreană care te face să te simţi special? Vei adormi cu mai mult drag în lenjeria fină, moale cu un design tradiţional. Ţesătura din bambus este antialergică și răcoroasă, iar bumbacul dă lenjeriei o textură delicată pentru ca pielea ta să se simtă mângâiată.

Acum că ai aflat care sunt elementele caracteristice stilului rustic, e timpul să te pui pe treabă!

Află mai multe despre lenjeriile de pat Green Future aici.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply