(P) A fost odată ca niciodată… Lady Santa!

0

ImpressionAtmosfera electrizantă și râsetele cristaline dau ritmul acestei seri demențiale de sfârșit de an…
În ambianța unui neo-budoar POP, în care se poate râde de convenționalisme și în care ne putem metamorfoza în eroine romantice, de basm, ceva mai îndrăznețe și ultra-rock, tronează Lady Santa!

Amfitrioana petrecerii, marea preoteasă a festivităților, de o frumusețe avangardistă, Lady Santa își primește invitații de prestigiu în cel mai frumos spațiu BAROCK imaginat vreodată.
V-o prezentăm pe Lady Santa, noua Maria-Antoaneta 3.0 cu un aspect OZN-esc…
Femeie fatală glamour, adevărat cameleon …
Sexy, cu tenul său diafan, cu un look de rockeriță frenetică cu peruca sa pudrată…
Însoțită de prietenul său loial, somptuosul Cacatoes…
Ea întruchipează idealul feminin la care aspiră ea și își asumă firea contradictorie!

Lady Santa și însoțitorul său dau LA-ul distracției, LA cea mai sofisticată și mai fastuoasă Petrecere Rock a serii de Crăciun!
În budoarul său insolit, extravagant, sau mai bine zis… ieșit din comun, pe măsura eroinei noastre, se îmbină un decor totodată Baroc și Rock, în care constelațiile de stele sidefate creează lumini magice. Este un veritabil mix între stilul secolului XVIII și stilul avangardist dezlănțuit; așa că scoateți lustrele, etalați mătăsurile cusute cu fir aurit și îmbrăcați-vă la patru ace!
Aceasta este povestea întâlnirii alaiului palatului Versailles cu Viitorul, sau altfel spus povestea unei eroine imaginare care inventează petreceri cum n-au mai existat altele…

Este revoluția stilurilor! Este petrecerea în care totul este permis și unde Glamour-ul este la loc de onoare!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply