Outlet de case

0

Compania imobliara EuroMetropola a inaugurat o noua sectiune in site-ul propriu, “OUTLET de case”, unde va strange la un loc proprietatile cu cele mai mari discount-uri de pe piata.

Ce inseamna mai exact “OUTLET de case”?

Acesta este un mic magazin virtual, unde sunt prezentate proprietatile care au cel mai bun pret din piata, reducerile fiind de pana la 70% din valoarea produsului.

“Suntem increzatori ca acest sistem va deveni un punct de referinta pentru piata imobiliara din Romania, avand in vedere dinamica acestui sector de activitate. Am fost determinati sa abordam aceasta strategie in primul rand datorita numarului tot mai mare de clienti care doresc proprietati evaluate mult sub pretul pietei. Outlet-ul de case se doreste totodata a fi si un instrument in sprijinul proprietarilor care vor sa vanda intr-un timp cat se poate de scurt”, precizeaza reprezentantii companiei EuroMetropola.

Ofertele cuprind locuinte vechi si noi

Ofertele care vor face obiectul sectiunii de outlet vor reprezenta atat locuinte din imobile vechi, cat si apartamente sau case noi, ale caror proprietari doresc sa le vanda la un pret promotional.

In afara de proprietarii persoane fizice, serviciul se va adresa si dezvoltatorilor imobiliari care intentioneaza sa isi lichideze stocul de apartamente. Proprietatile care vor fi prezentate in aceasta sectiune se vor adresa tuturot categoriilor de public, deviza sub care acest magazin virtual va functiona fiind “Case pentru orice buzunar!”

Pentru a va gasi proprietatea dorita la pret redus, puteti intra aici.


Articol EXCLUSIV online
Sursa: Imopedia.ro
Foto: Stock.xpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply