Otto are mare grijă de nepoțica nostră

0
caine cu fetita
Foto: Florica Doina Țană
Fănica Doina Țană, Brăila
Stimată redacție,
Mă număr și eu printre sutele de mii de cititori fideli ai revistei Practic-Idei.
Întreaga familie și prietenul nostru necuvântător Otto, vă urăm din tot sufletul „La mulți ani!“ pentru împlinirea a 11 ani de la prima apariție a acestei minunate reviste și viață lungă, mulți cititori cu idei practice și multă sănătate.
Noi îl sărbătorim pe 23 aprilie și pe iubitul nostru cățel Otto, deoarece împlinește 8 ani de viață, iar peste 2 luni se fac 8 ani de când este membru al familiei noastre. Nepoțica noastră Roberta a deschis ochii lângă el și sunt cei mai buni prieteni. Otto este foarte atent cu ea. Mereu are grijă de ea atât în casă cât și afară. Sunt cei mai buni prieteni de joacă, se iubesc reciproc.
Doamnei Emilia S. Pop (nr. 4/2010, pag. 62) îi spun că pentru fiului său de 7 ani orice animal de companie. ar fi potrivit, dar să aibă mare grijă, dacă într-adevăr este hotărâtă, să nu facă greșeala pe care o fac multe persoane, aceea că atunci când va crește mai mare să se descotorosească de el, căci e mare păcat. Și noi stăm la bloc, însă Otto va fi mereu alături de noi și la bine și la greu, îl iubim, îl hrănim, și-i acordăm multă atenție precum unui copil.
Afară este prietenos cu toată lumea, copiii îl iubesc mult, încearcă să-l mângâie și să se joace cu el. Dar deși măgulit de atenția celorlalți, tot pe nepoțica noastră o iubește și o protejează.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply