Ornamente naturale pentru masa de Paste

0

Masa festiva aduce un plus de prospetime primavaratica daca folosesti cateva decoratiuni naturale. Iata cateva idei.

• Impodobeste servetele de pe masa cu “inele” naturale. Morcovii sau ridichile pot fi alegeri tocmai bune pentru a asorta servetul fiecarui invitat cu nuantele naturale de sezon. Sau poti opta pentru ceapa verde si sparanghel. Poti lega legumele pe diagonala servetelor cu o panglica asortata, iar inainte de a servi masa, poti ruga invitatii sa puna legumele intr-un cosulet. La fel de bine poti inlocui legumele cu flori, pe care le atasezi cu o panglica de servete.
• Daca stai la casa, e tocmai bine sa iti etalezi florile de primavara din gradina in aranjamentele de pe masa de Paste. Altfel, poti cumpara flori proaspete de la florarie, pe care sa le pui in vaze de diferite inaltimi. Tine minte sa tai tulpina astfel incat floarea sa se vada direct la gura vazei. Poti umple recipientele cu pietricele  sau cu fructe precum lamaie, portocala sau para.
• In cazul in care ai la indemana cateva cosulete de bambus pe care nu stii cum sa le intrebuintezi, incearca sa le dai un aer festiv. Leaga de capete o toarta de sarma, pe care o imbraci apoi in panglica colorata. Pune in cosulete muschi si asaza deasupra oua colorate, flori sau iepurasi din ciocolata. Foloseste-le pe post de ornamente centrale pe masa.

Sursa: SheKnows
Text: Alexandra Badita
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply