Oglinda din baie. Cateva secrete

0

Oglinda din baie este unul din cele mai importante detalii din această încăpere. Are rol funcțional, dar și unul estetic major și poate prin câteva simple și foarte acesibile ajutări să schimbe complet baia casei tale. Iată câteva din secretele pe care trebuie să le cunoști despre oglinda din baie și, în măsura în care este posibil, să le aplici.

Oglinda din baie

Dimensiunea oglinzii din baie trebuie să permită tuturor celor din casă să o folosescă la fel de eficient. Ideal este ca oglinda din baie să ajungă cu un lat de palmă deasupra bateriei de la chiuveta din baie. Regula este valabilă și pentru situația în care oglinda are sau nu ramă.

Oglinda din baie

Rama oglinzii din baie poate înnobila atât oglinda, cât și întreaga baie. Rama ideală pentru oglinda din baie trebuie să fie parte integrantă cu decorul din baie și în acord cu restul detaliilor. Dacă ai o baie monocromă sau domină o culoare neutră rama este obligatorie pentru va da greutate, personalitate și stil încăperii. Rama poate să fie în contrast cu peretele sau în ton cu elementele bateriei. Ideea fiind aceea ca oglinda din baie să fie delimitată. Foma ramei este și ea foarte importantă. Poate să fie simplă pentru o baie moderna sau complicată și plină de detalii pentru o baie romantică sau opulentă.

Contează și materialele din care este făcută rama și culoarea acesteia, și lățimea.

Mai trebuie spus că rama poate pune în evidență forma oglinzii și poate modifica liniile din întreaga baie.

Cu o investiție foarte mică oglinda din baie poate să devină nu doar un detaliu practic și necesar în baie, ci și un element estetic major.

Sursa foto: thinkstockphotos.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply