Oferte promotionale pentru amenajarea mansardei

0

Perioada 15 iunie – 15 septembrie este ideala pentru amenajarea mansardei, datorita ofertelor promotionale din magazine.

Toti cumparatorii care achizitioneaza in aceasta vara ferestre de mansarda si accesorii parasolare VELUX participante la campaniile promotionale nationale au parte de suprize placute. 
Prima campanie promotionala a debutat cu o oferta speciala pentru ferestrele de mansarda. Cu ocazia aniversarii a 15 ani de existenta pe piata din Romania, compania VELUX ofera pentru fiecare fereastra de mansarda cumparata intre 15 iunie – 15 august 2012 cate un tichet cadou in valoare de 100 lei! 
Pentru restul verii, a doua campanie promotionala, organizata in perioada 15 iulie – 15 septembrie, vizeaza rulourile decorative si parasolare pentru mansarda. Astfel, pentru fiecare rulou opac (model DKL) cumparat impreuna cu un rulou parasolar (model MHL) in perioada 15 iulie – 15 septembrie 2012, ai intimitate si racoare in mansarda si, in plus, VELUX ofera un tichet cadou in valoare de 50 lei!
Rulourile opace, perfecte pentru siesta de dupa-amiaza sau pentru noptile scurte de vara, impiedica patrunderea luminii in mansarda, iar rulourile exterioare parasolare sunt adevarate scuturi impotriva caldurii, deoarece nu permit razelor soarelui sa atinga suprafata geamului.
Ambele campanii promotionale se desfasoara la nivel national. Ferestrele de mansarda VELUX se pot achizitiona prin intermediul distribuitorilor autorizati VELUX, iar rulourile interioare si exterioare sunt disponibile atat prin intermediul distribuitorilor autorizati, cat si prin magazinul online www.veluxshop.ro.
Detaliile privind aceste campanii, regulamentele si conditiile de participare sunt disponibile in perioada de valabilitate pe site-ul www.velux.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply