Octombrie, în câteva cuvinte (ştiri şi info)

0

creativoDecoraţiuni unicat
Ai admirat păturile patchwork sau broderiile din revistă? Învaţă să le faci chiar tu! La #Creativo, club social de brodat şi cusut, traineri iscusiţi şi renumiţi te-au  învăţat să îţi pui în practică ideile. Şi totul a fost gratuit! Pe 15-16 octombrie, la The Ark Bucureşti (str. Uranus, nr. 150), a a vut loc cel mai mare eveniment dedicat persoanelor creative. Aici au fost ateliere gratuite de cusut  şi brodat, de croitorie, de quilting şi patchwork,  de design vestimentar, de home&deco etc. Aţi găsit la #Creativo tot ce ai nevoie  pentru a îţi  pune în practică ideile: maşini de cusut, accesorii, dar şi o mulţime de designeri care te vor inspira cu creaţiile lor. Detalii pe www.club-creativo.ro  sau  pe Facebook: creativo.club.
 
Confort şi protecţie
Una dintre cele mai întâlnite afecţiuni ale persoanelor în vârstă este incontinenţa urinară. Din fericire, disconfortul şi stresul creat de incontinenţă pot fi reduse sau chiar eliminate cu produsul potrivit adaptat nevoilor celor dragi. Cea mai potrivită soluţie pentru persoanele active, independente, care se pot mişca şi folosi singure toaleta, este TENA Pants, care poate înlocui lenjeria intimă asigurând protecţie, confort şi discreţie.
Persoanelor cu mobilitate scăzută, care nu se pot deplasa singure şi care petrec mult timp întinse în pat, le este recomandat scutecul deschis cu benzi de fixare laterală, TENA Slip cu tehnologia ConfioAir TM, care permite pielii să respire până la de 2 ori mai uşor.
Descoperă toată gama de produse pe www.tena.ro
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply