Obiecte din sticla cu design de top

0

Obiecte din sticla cu design de top – Obiecte suprinzătoare, prin modul original în care integrează sticla și maniera subtilă prin care decorează sau își îndeplinesc funcțiile, sunt propunerile noastre pentru ambientul casei tale. Selecția noastră de obiecte din sticla, ca o mini-vitrină premium, include creații recent lansate de designeri de renume. Ele te așteaptă ca să-ți ghideze ideile de amenajare și decorare la începutul sezonului rece, când nevoia de lumină este tot mai mare. Cu ce începi lista ta de preferințe?

Citește și Noutati in materie de design.

1.FANTEZII OPTICE. Prin pereții vazelor din colecția OP-jects, imaginea este fluidă și într-o aparentă mișcare. Dacă îți schimbi unghiul de privire, ai în față un caleidoscop de imagini și o explozie florală, deși în spatele sticlei nu se află decât o singură floare. Bilge Nur Saltik a creat aceste vaze caleidoscopice, din sticlă prelucrată manual, iar fiecare model are un format unic. Le găsești pe www.designboom.com. Diametru 15 x h 15/25/33 cm.
obiecte din sticla

Vaze caleidoscopice, din sticlă prelucrată manual, create de Bilge Nur Saltik. Foto: Bilge Nur Saltik

2.ELABORATĂ. Zece ani de colaborare între Karim Rashid și brandul Tonelli i-au oferit designerului ocazia de a-și etala din nou geniul și viziunea. Barul Kart nu își dezvăluie funcția sa principală imediat. Tăvile pentru sticle/pahare sunt discret mascate de sticlă transparentă sau sablată, într-un ansamblu cu linii fluide armonioase. Poți comanda obiectul la
www.yliving.com. Diametru 86 x l 38 cm.

obiecte din sticla
Barul Kart, creeat de Karim Rashid, din oferta brandului Tonelli. Foto: Tonelli

Citește și Design inspirat din origami.

3. ALURĂ ZVELTĂ. Myria este o etajeră-modul, ce poate fi plasată individual sau în ansambluri. A fost creată de David Dolcini pentru Porada, are un picior de susținere suplu, ce îi oferă o poziție inedită, între aceea a unui corp suspendat și cea a unuia așezat pe podea. O poți comanda la Moir. L 40/60 x l 20 x h 200 cm.

obiecte din sticla
Etajera Myria de la Porada – designer David Dolcini. Foto: Porada

Citește și Accente discrete de lux și noblețe.

Articol adaptat după o prezentare din revista Casa Lux nr. 10 și 11/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion

Leave A Reply