Obiecte colorate pentru casa

0
Foto: Adrenalina
Foto: Adrenalina

Obiecte colorate pentru casa – Ieșit din tipare

Cunoscut deja pentru creațiile sale pline de viață, brandul Adrenalina aduce noutăți la fel de interesante și în acest sezon. Colecția de corpuri modulare Tigram, realizată de designerul Italo Pertichini, este compusă din canapele, pufuri și scaune de bar. Canapeaua cu două locuri (L 140 x l 56 x h 130 cm) este disponibilă uni sau în combinații îndrăznețe de culori, prin Interior Store, cu prețul începând de la 4.134 lei.

Foto: www.4interior.ro
Foto: www.4interior.ro

Obiecte colorate pentru casa – Cu prestanță

Dintre produsele de care ne-am îndrăgostit la prima vedere, amintim acest dulap din lemn masiv de plop, ce promite să confere eleganță oricărei încăperi. Dungile verticale îi echilibrează cu succes formele, iar detaliile rafinate, precum mânerele spiralate ale sertarelor, îi completează silueta. Produsul este disponibil pe site-ul www.4interior.ro, cu prețul de 6.470 lei. L 60 x l 40 x h 130 cm

Foto: Hey Sign
Foto: Hey Sign

Obiecte colorate pentru casa – Tonuri tari

Designerul Sonja Zilz produce pentru brandul Hey-Sign o colecție simpatică de fețe de pernă din fetru realizate în stil colour block, unde combinațiile de culori puternice oscilează între fucsia și muștar, pe un fundal neutru, gri. Varianta slim (L 60 x l 30 cm) poate fi achiziționată de pe site-ul www.ambientedirecte.com, la prețul de 1.048 lei (fără taxe de transport).

Foto: Paolo Castelli
Foto: Paolo Castelli

Obiecte colorate pentru casa – Magia formelor simple

Cabinetul Modern, design Piero Lissoni, a luat naștere de la liniile geometrice ale unui pătrat și de la ideea mișcării acestuia în spațiu. Astfel, întreaga gamă a brandului Porro propune elemente ce fascinează prin simplitate, echilibru și proporție. Varietatea mare a modelelor din această colecție îți permite să alegi cea mai potrivită configurație. Afli mai multe pe www.porro.com.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply